2024.07.25.

Ismét örülhetett a Nőtincs

Keszegen zsebelt be három pontot Matyóka Ferenc brigádja.

Vasárnap Keszegen járt a Nőtincs a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenhetedik fordulójában. Bár az első negyedóra után előnybe kerültek a vendégek, nagyon gyorsan érkezett a válasz. Nem sokkal később gyakorlatilag el is döntötték a meccset a látogatók, akik a játékrész derekán további három góllal rukkoltak elő. Bár a szünet előtt jött a szépítés, közelebb férkőzni nem tudtak a második etapban a házigazdák, sőt még kétszer kapituláltak. Végül hat kettőre nyertek a nőtincsiek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 17. forduló:

Keszegi SE-Nőtincs SE 2-6 (2-4)

Vezette: Pál A. (Babcsán Zs., Nagy F. Zs.)

Keszegi SE: Rojkovics (Petuker, 70.) – Salánki, Mezei (Pistyúr, 80.), Kovács L. – Babinszki (Veres, 46.), Urbán, Varga G. (Gömöri, 80.), Ollé – Marozsán (Turcsán, 80.), Muszta. Edző: Cseri Kornél.

Nőtincs SE: Papp – Dancsó, Hugyecz, Kiss D., Fuchs (Gyuricza V., 70.) – Ivanics (Bucsek, 66.), Krausz (Horváth I., 65.), Gyuricza G., Nógrádi (Kovács K., 85.) – Maglódi (Fodor, 70.), Mikulinszki. Edző: Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Salánki

Gól: Muszta (18.), Ollé (38.), ill. Mikulinszki (16., 65.), Hugyecz (24.), Dancsó (25.), Nógrádi (32.), Maglódi (62.)

Jók: Kovács L., Ollé, Muszta, ill. az egész csapat

Cseri Kornél: Sajnos a mumusunk újra lecsapott… Azt kell, hogy mondjam, szomorú vagyok, mert hiábavaló ilyenkor magyarázkodni, hogy a mezőnyben ilyen jók voltunk vagy egyenrangú ellenfelek voltunk, ha ilyen végeredmény születik. Meg kell tanulnunk, hogy egy ilyen meccsen sokkal nagyobb koncentrációval kell játszani, és nem szabad engedni, hogy az ellenfelünk ilyen könnyű gólokat szerezzen. Úgy gondolom, hogy bár gratulálok a nőtincsieknek természetesen, de ezen a meccsen főleg saját magunkat vertük meg. De nyilván a világ nem dőlt össze most sem, meg kell ráznunk magunkat, és lehetőleg már következő alkalommal megpróbálni javítani! 

Matyóka Ferenc: Egy nagyon jó iramú mérkőzést sikerült játszanunk. Elég gólgazdag volt az első félidő. Végig uraltuk a meccset. A cserék is jól szálltak be a második félidőben. Számtalan „nem hivatalos” gólt lőttünk, amik a leshelyzetek miatt érvénytelenítve lettek. Viszont nagyon szép támadásokat szerveztünk. Maximálisan megtette a csapat azt, amit megbeszéltünk az öltözőben. Taktikailag fegyelmezettek voltak és pozitív volt a hozzáállásuk is. Mindenkivel nagyon elégedett vagyok. A hat gólt öt külön ember érte el, így mondhatjuk, hogy a fél csapat betalált. A vártnál könnyebben, felszabadultabban játszottunk. Sportszerű meccs volt, jó játékvezetéssel. 

A bajnokság aktuális állása: