2024.04.16.

A hajrában tudott fordítani a Kazár

Hiába vezetett a végül alulmaradó Zagyvaróna.

Vasárnap a Zagyvarónát fogadta a Kazár a vármegyei harmadik vonal keleti-csoportjának tizenhetedik fordulójában. Nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelembe a vendégek, de csak helyzetekig jutottak. Az első félidőben a házigazdák sem tudtak betalálni, így gól nélkül fordultak a felek. A második felvonásban jó darabig nem változott az állás, mígnem az utolsó negyedórához érve büntetőből megszerezték a vezetést a látogatók. Össze tudták azonban kapni magukat a hazaiak, gyorsan egyenlítettek, majd fordítaniuk is sikerült, így végül kettő egyre nyertek becsülettel alulmaradó ellenfelükkel szemben.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Kazár KSE-Zagyvarónai SE 2-1 (0-0)

Vezette: Mércse L. (Homoki G.)

Kazár KSE: Simon – Horváth P., Kovács Gy. (Földi, 88.), Medve, Dobos (Gecse, 31.) – Kovács D., Maruzs, Árva, Bán – Oláh P. (Harmat, 85.), Radics I. Játékos-edző: Kovács Gyula.

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Péli (Oláh B., 59.), Kovács M., Végi Zs., Losó – Balogh L., Oláh G., Kakucsi, Balogh G. – Berki T., Puporka. Edző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Kovács Gy., ill. Péli, Végi Zs., Losó

Gól: Radics I. (79.), Oláh P. (84.), ill. Puporka K. (76.)

Jók: az egész csapat, ill. Losó, Balogh L., Balogh G., Kovács M.

Kovács Gyula: Nehéz mérkőzésre számítottunk, azt is kaptunk. Magunknak tettük nehézzé, de a győzelmet is együtt értük el. További sok sikert kívánok a Zagyvarónának!

Kaspár Zsolt: Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy elég masszív csapat ellen. Az első tíz perc teljesen a miénk volt, ott három ziccert hagytunk ki. Úgy gondoljuk, aztán volt egy meg nem adott jogos gólunk. Aztán felzárkóztak a hazaiak. Mezőnyben folyt a játék. Nagyon jól kezdtük a második félidőt, ott két nagyon nagy ziccert kihagytunk. A vége felé kaptunk egy jogos tizenegyest, amit berúgtunk. Az utolsó tíz percben viszont nem koncentráltunk, nem figyeltünk, így az ellenfél tudott két gólt szerezni, ezzel megnyerte a meccset. Úgy vélem, semmiképpen nem érdemeltünk vereséget, nagyon jól játszottunk, sokkal több helyzetünk volt. Ilyen a futball! További sok sikert kívánok a Kazárnak!

A bajnokság aktuális állása: