2024.04.16.

Megszerezte első tavaszi győzelmét a Bernecebaráti-Kemence

Ismét vereséget szenvedett a Borsosberény.

Vasárnap a Borsosberényt fogadta a Bernecebaráti-Kemence a vármegyei harmadosztály észak-nyugati-csoportjának tizenhetedik körében. Elég gyorsan, negyedóra elteltével előnyhöz tudtak jutni a házigazdák, majd ugyan mentek tovább, jó darabig nem változott az állás. A látogatók is igyekeztek, de próbálkozásaiknak nem lett érdemi eredménye. A hajrához érve tudták végleg lezárni a párbajt a hazaiak, akik végül kettő nullra nyertek, így begyűjtötték első tavaszi győzelmüket.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 17. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Borsosberény SE 2-0 (1-0)

Vezette: Molnár L. (Szász K.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót (Szabadkai, 84.) – Fabi (Darnay-Kopó, 76.), Vig, Tóth M., Nagy I. (Karafa, 84.) – Busai (Sági, 84.), Gilyen (Imre F., 46.), Dombi (Melo, 80.), Gáspár E. – Ujvári, Varga M. Edző: Németh Krisztián.

Borsosberény SE: Balla – ifj. Oláh J., id. Oláh J., Kovács P., Jardek (Varga A., 53.) – Farkas (Botos P., 76.), Papp, Virág D., Csósza (Oláh P., 60.) – Gyurcsán, Bulejka (Virág Zs., 40.). Edző: Dinnyés Csaba.

Gól: Dombi (15.), Imre F. (85.)

Jók: Tóth M. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Németh Krisztián: Jól kezdtük a mérkőzést. Hála istennek, egyre jobban belejövünk. A meccs előtt kihangsúlyoztam, hogy az edzőmérkőzéseken is hol jobban játszottunk, hol gyengébben ment. Bár akartunk és csináltuk a dolgunkat. Kértem a fiúktól, hogy ezt a formát próbáljuk meg átmenteni, sőt merjünk játszani. Ez sikerült. Megmutatkozott. Ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Végig domináltunk a találkozón. További sok sikert az ellenfélnek, gratulálok a csapatnak!

Dinnyés Csaba: Egyenlő erőkből álló csapatok közül, a szerencsésebb győzött. Gratulálok az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: