2024.04.16.

Bravúros remit ért el az Egyházasdengeleg

Nem tudta igazolni a papírformát a megbotló Kétbodony.

Vasárnap Egyházasdengelegen tette tiszteletét a Kétbodony a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenhetedik körében. Hiába léptek fel rögtön a kezdősípszó után támadólag a toronymagas favorit látogatók, csak helyzetekig jutottak a szünetig, gólt nem tudtak elérni. A második felvonásban nagy nehezen megtörték a jeget a vendégek, de a meccs lezárása elmaradt a részükről. Ezzel szemben az utolsó húsz perchez érve Szűcs révén egalizáltak a nagyot harcoló hazaiak. Mivel a hátralévő időben már nem változott az állás, egy egyes döntetlennel fejeződött be a csörte. Bravúros döntetlent könyvelhettek el a papírformára rácáfoló házigazdák, akiket megillet a dicséret.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 17. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Kétbodony SE 1-1 (0-0)

Vezette: Elischer M. (Varga P. B.)

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Pete, Hajdú A., Bacskai, Báthy – Szűcs, Pusztai (Mlinárcsek Z., 60.), Szarvas, Liptai – Hajdú J., Fűrész (Jessin, 60.). Edző: Berkes Balázs.

Kétbodony SE: Rados – Farkas, Hornyák Á. (Kiss T., 83.), Szorcsik, Ódor (Tóth J., 69.) – Boros (Hornyák G., 86.), Jele (Hanzel, 88.), Nagy B. – Takács B. (Takács J., 62.), Molnár J., Valusz. Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Mlinárcsek Z., ill. Boros, Nagy B.

Gól: Szűcs (73.), ill. Valusz (52.)

Jók: az egész csapat, ill. Hornyák, Jele, Ódor

Berkes Balázs: Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk a második helyezettel. Az első félidőben az ellenfelünknek volt több nagy helyzete, de szerencsére kimaradtak. A második félidőben kiegyenlített küzdelem folyt a két csapat között, majd ellenfelünk megszerezte a vezetést. De a csapat tovább küzdött és ennek meglett az eredménye, sikerült egyenlíteni. Gratulálok a játékosoknak, nagyszerűen helytálltak!

Bartyik Róbert: Az első negyedóra elteltével már négy góllal kellett volna vezetnünk, de ezen a napon mindenki csődöt mondott a kapu előtt. Nem mondhatok egy rossz szót sem senkire, megvolt a játék, megvolt az akarat, csak a befejezéseknél voltunk impotensek. Szinte végig egykapuztuk a meccset, aztán, ahogy lenni szokott, amikor az ellenfél előrejött, gólt szerzett. Nagyot küzdött a ‘dengelegi csapat, minden tiszteletem az övéké, maximálisan megérdemelték az egy pontot. Nekünk viszont ezeket az úgymond kötelezőket hozni kell, mert ezeken bizony sok múlhat…

A bajnokság aktuális állása: