2024.04.13.

Könnyedén gyűjtötte be a három pontot a Nógrádmegyer

Idejekorán megpecsételődött a Felsőtold sorsa.

Múlt vasárnap Felsőtoldon volt jelenése a Nógrádmegyernek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának startján. Már az első negyedórában eldöntötték a fontosabb kérdéseket az említett idő alatt háromszor is betaláló vendégek. A játékrész derekán tovább nőtt a különbség, a szünetig viszont nem esett újabb gól. A második felvonás elején még kétszer megrezgették a hálót a látogatók. Ugyan ezt követően kétszer is eredményesek tudtak lenni a hazaiak, ennek inkább kozmetikázó jelentősége volt. Az utolsó percekben még egyszer mattolták ellenfelüket a ‘megyeriek, akik sima, hét kettes sikert tehettek zsebre.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 1. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Nógrádmegyer BSE 2-7 (0-4)

Vezette: Bangó R. (Homoki G.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Szőke – Imre D. (Németh, 20.)(Horváth, 46.), Balázs S. (Mosó, 60.), Tőzsér, Imre Cs. – Oláh A. (Borbély, 74.), Hucskó, Molnár (Szentgyörgyi, 56.), Nyirjei – Sáfi, Váradi. (Mészáros, 74.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Nógrádmegyer BSE: Ökrös I. – Pintér (Lakatos T., 63.), Lakatos J., Szekeres, Ökrös M. – Makó D., Rácz R., Ökrös P. – Radics (Botos F., 46.), Berki K. (Bozó, 71.), Rácz M. (Oláh N., 67.). Játékos-edző: Ökrös István.

Gól: Nyirjei (68., 80.), ill. Radics (6., 23.), Berki M. (10.), Rácz M. (12.), Rácz R. (58.), Makó D. (62.), Oláh N. (88.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Nyirjei András: Csalódottak vagyunk, hogy ilyen arányú vereséget szenvedtünk a nyitányon. Nem sikerült, amit elterveztünk, pedig ismerjük az ellenfelet, tudtuk, hogy jó csapatról van szó, megbeszéltük, mire kell figyelni. Ehhez képest az első húsz perc után már négy null volt oda, négy lövésből. Egyszerűen fejben sem voltunk ott, mire felébredtünk, már eldőlt a meccs. Úgy gondolom, képességben nincs ekkora különbség a két csapat között, viszont csapatként sokkal egységesebb a Nógrádmegyer, így teljesen megérdemelten nyertek. Nekünk rengeteget kell még fejlődni, hogy összecsiszolódjon a brigád. Nem emelnék ki senkit most a csapatból, mert ennél sokkal jobb teljesítményt is tudunk nyújtani! Csak fel a fejjel és gyerünk tovább a jobb eredmény érdekében! Gratulálok a Nógrádmegyernek, további sok sikert kívánok nekik!

Ökrös István:Elég jól sikerült kezdeni a mérkőzést. Már a meccs elején betalált a teljes támadósorunk. A második félidőben kicsit belefásultunk a találkozóba, nem játszottunk jól, de tudtunk még gólokat szerezni. Sok sikert kívánok a Felsőtoldnak! Sok új játékosuk van, kell még nekik egy kis idő, de szerintem jó úton járnak.