2024.04.22.

Piros lap sem szegte a Nógrádmegyer kedvét

Nem tudta kihasználni a több mint egy félidőnyi emberelőnyt a Felsőtold.

Szombaton a Felsőtoldot fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenötödik fordulójában. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek, állták a sarat a látogatók. Aztán fél óra elteltével gyors egymásutánban kétszer is eredményesek tudtak lenni a házigazdák, akik hamarosan egy piros lap miatt bosszankodhattak. A kiállítás ellenére ismét megrezgették a hálót a hazaiak, a szünet előtt viszont jött a szépítés. Negyedóra telt el a második felvonásban, és újabb két góllal rukkoltak elő a ‘megyeriek. A hajrában ismét kapituláltak a vendégek, majd ugyan faragtak hátrányukból, ez csak kozmetikázásra volt elég. Hat kettőre nyert Ökrös István brigádja.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Felsőtoldi Cserhát TSE 6-2 (3-1)

Vezette: Mércse L. (Rácz D., Soós-Valenta B.)

Nógrádmegyer BSE: Berki D. – Botos F., Ökrös M., Lakatos J., Makó D. – Medgyesi (Rácz Á., 73.), Lakatos T. (Buzás, 60.), Rácz R. – Radics R. (Botos A., 46.), Berki M., Rácz M. Edző: Ökrös István.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nyirjei – Bene, Sáfi, Balázs S. (Buda, 61.), Molnár Á. – Simkó, Hucskó, Molnár M., Váradi (Harján, 63.) – Danyi, Balázs B. Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Berki M., ill. Molnár M., Harján

Piros lap: Ökrös M. (32., Nógrádmegyer BSE)

Gól: Berki M. (29.), Botos F. (31.), Rácz M. (39., 78.), Botos A. (57.), Rácz R. (60.), ill. Hucskó (43.), Balázs B. (81.)

Jók: Makó D., Rácz M., Berki M., Rácz R:, Botos F., ill. Hucskó, Sáfi

Ökrös István:Egy sportszerű mérkőzést játszott a két csapat. Sok hiányzónk volt, de a három pontot megszereztük. Játékban meg van mit fejlődni.
Sok sikert kívánok a Felsőtoldnak!

Nyirjei András: Jobban is sikerülhetett volna számunkra ez a találkozó, bőven van hiányérzetünk. Sajnos kapusunk most nem volt, így vészmegoldásként én vállaltam, kevés sikerrel. Az első félidőben hiába kerültünk emberelőnybe, nem tudtunk élni vele, megnyugtató előnye volt a hazaiaknak. A második félidőben szinte végig támadtunk, de a gólokat a ‘megyeriek szerezték, majdnem minden kontrájuk eredményes volt, még mi kihagytuk a helyzeteket. Csalódás az eredmény, védekezésben az egész csapatnak javulni kell! Gratulálok a Nógrádmegyer csapatának!

A bajnokság aktuális állása: