2024.04.16.

A Keszeg nyert, a Bercel kikapott

Pest vármegyei negyedosztályú ellenfelekkel vívtak edzőmeccset régiónk harmadik vonalának csapatai.

Az előző hétvégén régiónk harmadik vonalának két tagja is Pest vármegyei negyedosztályú gárdával vívott edzőmeccset. Az egyaránt a dél-nyugati-csoportban szereplő csapatok közül a Keszeg legyőzte ellenfelét, míg a Bercel kikapott. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Penci SE-Keszegi SE 2-4

Keszegi SE: Rojkovics – Mezei, Durucz, Kovács L., Bujtár – Belencsák, Ollé, Varga G., Marozsán – Burai, Muszta. Cserék: Gömöri, Urbán, Petuker, Pistyúr, Babinszki. Edző: Cseri Kornél.

Gól: Muszta (2), Varga, Burai

Az MLSZ Nógrád Vármegyei Igazgatóság Társadalmi Elnökségének tagja, Bodonyi Béla három darab minőségi Puma labdával lepte meg a keszegi csapatot. Az ajándékokat a gárda irányítója, Varga Gergely vette át.

Cseri Kornél: – Minden adott volt ezen a délutánon egy jó hangulatú mérkőzéshez, ehhez képest… Nem ez lett az a teljesítmény, amire alapozzuk majd a tavaszi szezonunkat, annyi biztos! Bízom abban, hogy most megmutattuk azt a mentalitást, amit nem lehet majd látni tőlünk a tavasz folyamán, és felébredünk fejben a szezonkezdésre, mert ha kitartunk a céljaink mellett, akkor ennél sokkal többet kell nyújtanunk minden téren! De én hiszek a csapatban, mert ezt mindenki érezte meccs után, úgyhogy bizakodva várom a szezon rajtját!

Bercel KSK-Acsa SK 3-9

Diósjenő, műfüves pálya.

Bercel KSK: Nagy Z. – Jakus, Simon, Berta, Szklevan – Nyúl, János D., Makkai, Molnár – Turi, Terman. Cserék: Oláh M., Oláh D., Takács, Danyi. Játékos-edző: Berta János.

Gól: Berta, János D., Makkai

Berta János: – Pörgős játék volt, rengeteg helyzet mindkét csapatnál, sajnos mi csak kevés helyzetet tudtunk kihasználni. Remélem, a következő mérkőzésre már hiányzóink is részt tudnak venni! Gratulálok az Acsa csapatának!