2024.06.14.

Az évben először örülhetett a Kazár

A Felsőtoldot győzte le edzőmeccsen Kovács Gyula együttese.

Vasárnap gyakorló meccsen futott össze két csapat a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjából. A Kazár a Felsőtoldot fogadta. A házigazdák egygólos előnnyel mehettek a szünetre az edzőmérkőzésen, végül pedig sima sikert könyvelhettek el.

Felkészülési mérkőzés:

Kazár KSE-Felsőtoldi Cserhát TSE 6-1 (1-0)

Kazár KSE: Simon – Kun, Medve, Maruzs (Kovács Gy.), Dobos – Ugró, Kovács D. (Gecse), Bán (Berki), Danyi – Radics, Oláh P. (Lesziák). Játékos-edző: Kovács Gyula.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Molnár B. – Imre Cs., Sáfi, Darnyik, Molnár M. – Tóth Gy., Nyirjei, Hucskó, Harján – Németh K., Horváth M. Csere: Németh V. Játékos-edző: Nyirjei András.

Gól: Lesziák (3), Oláh P. (2), Dobos, ill. Németh K.

Kovács Gyula: – Jó hangulatú mérkőzésen játszottunk egy jót. Köszönjük szépen a Felsőtoldnak az edzőmeccset!

Nyirjei András: – Létszámban épphogy megvoltunk, kapusunk is csak vészmegoldás volt, de edzőmeccsnek jó volt. A múlt hetihez képest lefeleződött a brigád, sajnos ezt megéreztük, körülbelül hatvan percig voltunk meccsben, utána elfáradtunk. Ma jobb volt a Kazár, főleg a második félidőben. Köszönjük a mérkőzést, sok sikert nekik a bajnokságban! Remélem, a következő edzőmeccsen többen leszünk és megfelelően fel tudunk készülni a bajnokira.