2024.06.23.

Ez történt a keleti vármegyei háromban

A Zagyvaróna, az Ecseg és az SVSE tudott győzni.

Az előző hétvégén a huszonnegyedik fordulóra került sor a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjában. A Zagyvaróna, az Ecseg és az SVSE zárta három ponttal az aktuális összecsapásokat. Lássuk az említett találkozókkal kapcsolatos nyilatkozatokat!

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 24. forduló:

Zagyvarónai SE-Kazár KSE 6-1 (3-0)

Kaspár Zsolt: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Az első húsz percben hárommal mentünk. Utána még volt egy százszázalékos ziccer, ami sajnos kimaradt. Úgy gondolom, ott lerendezhettük volna a meccset. Aztán a Kazár felébredt. Az első félidő utolsó negyedórája teljesen az övék volt. Több helyzetet kidolgoztak, amiket ki is hagytak vagy a kapusunk védett. A második félidőt ugyanilyen jól kezdte a Kazár. Benyomtak minket a tizenhatoson belülre. Meg is szerezték a szépítést, de szerencsére a cserékkel tudtunk kicsit váltani. Aztán Péli Ádám negyedik gólja eldöntötte a találkozót. Majd volt egy kiállítás. Onnantól kezdve már sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, még kettőt sikerült berúgni. Több ziccert kihagytunk, de így is elégedett vagyok, jól játszottunk. Megérdemeltük a győzelmet. Ezt a sikert Horváth Ottó csapattársunk gyógyulására ajánljuk fel! A Kazárnak sok sikert!

Kovács Gyula: Gratulálok a Zagyvarónának, további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Felsőtoldi Cserhát TSE-Ecseg SE 0-12 (0-6)

Nyirjei András: – Ez borzalmas volt, minden téren szégyenletes teljesítmény, nincs mit szépíteni. Gratulálok az Ecsegnek!

Moravcsik Ferenc: Azt gondolom, az eredmény magáért beszél. Korrekt mérkőzés volt. Keményebb párharc nélkül. Sportszerű meccsen, nyert a jobbik csapat. További sok sikert kívánok az ellenfélnek, a mieinknek pedig gratulálok!

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Somos VSE 2-8 (1-2)

Berta Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, harcosan és lendületesen. Ennek köszönhetően sikerült is megszereznünk a vezetést az éllovassal szemben. Amíg bírtuk, tartottuk az előnyünket, kb. harminc percig voltunk partiban, de ellenfelünk játéka fejben és fizikálisan is felőrölt minket, majd át is vették a vezetést a félidő végére. Kicsit összekaptuk magunkat a félidőben és gyorsan tudtunk szépíteni a második félidő elején, de ennyi volt bennünk igazából, és innentől kezdve a vendégek uralták a mérkőzést. Elfáradtunk fejben, el is engedtük a meccset, és már csak a különbség volt a kérdés a Somos javára. Úgy gondolom, több volt ebben a meccsben, sajnálom, hogy a végére összeestünk! Gratulálok a Somosnak!

Az aktuális állás: