2024.06.23.

Ez történt az észak-nyugati vármegyei háromban

A Dejtár és az Érsekvadkert II örülhetett.

Az elmúlt hétvégén a huszonnegyedik kört rendezték meg a vármegyei harmadosztály észak-nyugati-csoportjában. Már csak két meccsre került sor a bajnokságban. Lássuk az említett találkozókkal kapcsolatos nyilatkozatokat!

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 24. forduló:

Dejtár SE-Nógrádsipek SE 5-0 (1-0)

Balga Ferenc: Minden nyilatkozatomban dicsértem a ‘sipekieket, és ezt ismételten megteszem. Jó benyomást kelt a brigád és szép focit játszanak, amit most is megmutattak. Nagyszerű szériában voltak, a dobogós csapatokat megállították. Volt miért visszavágni ellenfelünknek. Sikeres is volt, ezen a napon a mi akaratunk érvényesült. Okosan, jól, és eredményes focit produkáltunk. Megérdemelt a győzelem, még több góllal is. A nézők ezen a szinten színvonalas mérkőzést láthattak. Maximálisan elégedett vagyok a csapatommal, fegyelmezettek voltunk, és többen kiemelkedő teljesítmény nyújtottak. Sok sikert a ‘sipekieknek!

id. Kelecsényi Gábor: Sportszerű meccsen, hátul sokat hibáztunk, amit a hazaiak ki is használtak, de a kapujukra is kevés veszélyt jelentettünk. Sajnos sérülés miatt az utolsó negyedórát tízen fejeztük be. Gratulálok a hazaiaknak!

Rétság FC-Érsekvadkert SE II 1-3 (0-2)

Havay Zoltán: – Sajnos sok hiányzónk volt. Ennek ellenére köszönöm a játékosaimnak, hogy odatették magukat a vereségünktől függetlenül. Meccsről meccsre ez a hozzáállás kellene. Sok sikert kívánunk Dejtárnak!

Farkas Bálint: Először is, köszönjük szépen a Rétság csapatának, hogy belementek a meccs időpontmódosításba! Szombaton neccesen jöttünk volna össze, így viszont szinte teljes kerettel tudtunk menni. Az első félidőben jó meccset játszottunk, igyekeztünk földön tartani a labdát, és levédekezni az ellenfél hosszú indításait. Sok helyzetet is kidolgoztunk, amiket sajnos nagyobb arányban hagytunk ki, mint amennyit sikerült gólra váltani, a kapu előtti koncentráció nem volt túl jó. A harmadik gólunk után mi már láthatóan fáradtunk, a Rétság viszont nyomott becsülettel, szépítettek is egy tizenegyessel, de kitartott az előnyünk a meccs végéig, így azt gondolom, hogy magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert az ellenfélnek, mi készülünk a Patak ellen.

Az aktuális állás: