2024.06.23.

Ez történt a dél-nyugati vármegyei háromban

A Kétbodony, a Nőtincs, a Bercel és a Romhány gyűjtött pontokat.

Az előző hétvégén a huszonnegyedik fordulóra került sor a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjában. A Kétbodony, a Nőtincs, a Bercel és a Romhány zárta sikeres manőverrel soros fellépését. Lássuk a érintett találkozókkal kapcsolatos nyilatkozatokat!

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 24. forduló:

Kétbodony SE-Egyházasdengeleg FE 4-3 (1-0)

Bartyik Róbert: Jól kezdtünk, a szünetig több góllal is vezethettünk volna, de ismét kimaradtak a helyzetek. A második félidőben javult a helyzetkihasználásunk, így növeltük az előnyünket. Szerettem volna mindenkit pályára küldeni, ezért többször is átvariáltuk a felállást, emiatt lett végül is szoros az eredmény. A tanulság számunkra az, hogy mindenkinek küzdenie kell a győzelemért, legyen az kezdő- vagy cserejátékos. Gratulálok a ‘dengelegieknek, küzdésből megint jelesre vizsgáztak, számomra nagyon szimpatikus, hogy négy null után sem adták fel. Külön köszönöm a kilátogató szurkolóinknak a támogatást, én nem biztos, hogy végignéztem volna ezt a meccset.

Berkes Balázs: Jó iramú, sportszerű mérkőzést játszottunk a Kétbodony csapatával. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, így ellenfelünk nagy előnyre tett szert. Sikerült felállnunk a padlóról és huszáros hajrával visszajöttünk a mérkőzésbe. De mivel kevés idő volt hátra, így csak a szép halál jutott részünkre. Gratulálok a játékosoknak a küzdeni akaráshoz, hogy ilyen szorossá tudták tenni a mérkőzést.

Nőtincs SE-Keszegi SE 7-0 (2-0)

Matyóka Ferenc: – Egy kiélezett mérkőzést játszottunk a Keszeggel, legalább is úgy indult. Kicsi előnyre sikerült szert tennünk a félidő vége előtt. A szünet után egy-két csere alkalmazásával mozgósítottuk a góllövőinket. Így nagyarányú győzelmet arattunk. 

Cseri Kornél: Az ellenféltől függetlenül a bajnokság egyik legnehezebb hétvégéjén vagyunk túl. Sajnos az egész szezonunkra jellemző sérüléshullám (remélhetőleg) csúcspontjára értünk, így gyakorlatilag alig maradt hadra fogható játékosunk… Ennek tükrében már a kezdő ípszó előtt győzelemként könyvelhettük el, hogy össze tudtunk jönni, ám örömünk az első percig tartott, amikor is egy újabb komolynak tűnő sérülés történt, amit a huszonötödik percben egy újabb követett, ami után már a cserekapusunk is a mezőnyben találta magát… Ezek és a végeredmény ismeretében, aki nem látta a mérkőzést, joggal mondhatja, hogy egy végtelenül sima meccs volt, de aki ott volt, az láthatta, hogy csapatom emberfelettit küzdött és nem feltarott kezekkel ment bele a meccsbe. A lényeg, hogy nagyon kíváncsi lettem volna a végeredményre, ha a három kapufánk nem kifele pattan, ha értékesíteni tudjuk az egyedül kapusra vezetett ziccereket, vagy a kapu előtti kavarodások végén nem a kapusukat találjuk el több ízben is… Ezek után csak annyit mondhatok, hogy köszönöm a csapatnak, hogy szívvel-lélekkel küzdöttek, és rettentő büszke vagyok rájuk! Ellenfelünknek pedig természetesen gratulálok a győzelméhez!

Bercel KSK-Felsőpetény SE 3-1 (2-1)

Berta János: – Lendületes mérkőzést láthattunk. Sajnos tartalékosan tudtunk felállni, de annál nagyobb lendülettel játszottunk. Már az első percben vezetünk, így nagy volt a lelkesedés, aztán újabb büntetőt rúgtunk, az első félidőt jól zártuk. A második félidőben kicsit megfáradva játszottuk, de tudtuk növelni az előnyünket,. Így hoztuk a három pontot! Gratulálok a csapatnak, megyünk tovább. A Felsőpeténynek további sok sikert kívánok!

Laczkovszki Zsolt: – Sajnos ebben a szezonban nagyon sok sérülés sújt minket, nem sok cserejátékossal tudunk számolni. Ennek ellenére jó meccset játszottunk a Bercel ellen. Hamar kaptunk két büntetőt, de folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket. Jól játszottunk, de a sok ziccerből csak egyet sikerült gólra váltanunk Garai Máté révén. Majd a második félidőben kontrából kaptunk még egyet, így lett három egy a vége. A helyzetkihasználásunkon sajnos még mindig javítanunk kell!

Legéndi SE-Romhány KSE 1-13 (0-8)

Márkus Márk: – Tizenketten tudtunk összejönni, a kapusunk sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot, így mezőnyjátékossal a kapuban vágtunk bele a mérkőzésbe. Félidőben sérülés miatt cserélni kellett, majd lesérült még egy játékosunk, így tízen fejeztük be a találkozót. Sok sikert a Romhánynak!

Bencsik Emil: – Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez! Az első félidőben majdnem minden helyzetünket sikerült berúgnunk. Rengeteg gólt tudtunk szerezni. Mindenki jól játszott, megyünk tovább. Örülök ennek a nagyarányú győzelemnek. Az ellenfélnek további sok sikert kívánok, remélem, végig tudják csinálni ezt a bajnokságot!

Az aktuális állás: