2024.05.27.

Hátrányból állt fel a Kazár

Hiába vezetett a Feláldozhatók, nem tudott pontot szerezni.

Vasárnap a Feláldozhatóknál tette tiszteletét a Kazár a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenegyedik fordulójában. Lendületesebben kezdtek a hazaiak, akik húsz perc elteltével meg is tudták szerezni a vezetést. Lassacskán felébredek a látogatók, akik a szünethez közeledve előbb egyenlítettek, majd fordítottak. A második felvonás elején újabb gólt értek el a vendégek, akik gyakorlatilag el is döntötték a bajnokit. A hátralévő időben sem adták fel a házigazdák, de már képtelenek voltak betalálni, ahogy a másik oldal sem növelte lépésfórját. Végül három egyre győztek a talpra álló kazáriak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Kazár KSE 1-3 (1-2)

Vezette: Kiss D. (Elischer M., Bangó R.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Botos R., Csonka Attila, Csonka Achilles (Jónás K., 66.), Gergely – Jónás Sz. (Csonka K., 7.), Csonka D., Makó J., Brumár (Csonka R., 52.) – Berki B. (Berki K., 46.), Rusznyák. Edző: Oláh Norbert.

Kazár KSE: Földi – Medve, Dobos, Boros, Árva (Radics A., 56.)(Gecse, 67.) – Ugró, Danyi, Lesziák, Kovács D. (Tátrai, 21.) – Oláh P. (Sulcz, 59.), Radics I. (Harmat, 85.). Edzők: Bornai Ferenc, Kovács Valter.

Sárga lap: Berki B., Rusznyák, ill. Lesziák

Gól: Csonka Attila (20.), ill. Lesziák (34.), Radics I. (40.), Ugró (54.)

Jók: senki, ill. Danyi

Oláh Norbert: – Ismét lejátszottunk egy bajnoki mérkőzést, ami után szeretnék gratulálni a Kazár csapatának! Jól kezdtünk és szokás szerint meg is szereztük a vezetést, de természetesen megint mi lettünk idegesebbek, amit gyönyörűen használt ki az ellenfél. A vendégek sportszerűen álltak a meccshez és a játékvezetés is a helyén volt. Megyünk tovább!

Kovács Valter: – Gyenge játékkal is tudtunk nyerni, de ez a folytatásban kevés lesz. A továbbiakban sok sikert a Karancsságnak!

A bajnokság aktuális állása: