2024.07.19.

Ismét nyert a Bernecebaráti-Kemence

Ipolyszögön aratta egymás utáni második győzelmét Németh Krisztián együttese.

Vasárnap Ipolyszögön volt jelenése a Bernecebaráti-Kemencének a vármegyei harmadosztály Észak-Nyugati-csoportjának tizenegyedik körében. Bár egy darabig nem volt érdemi különbség a csapatok között, a találkozó harmadánál a vendégek tudtak előnybe kerülni, akik aztán elrontottak egy büntetőt. Még a szünet előtt tovább nőtt a különbség. Nem adták fel a házigazdák, akik a második felvonás elején szépítettek. Ezt követően igyekeztek egyenlíteni a hazaiak, de nem jártak sikerrel, a hajrához érve pedig a duplázó Gáspár lezárta a meccset. A hosszabbításra is tartogattak egy döfést a látogatók, akik négy egyes győzelemre tettek szert a lefújáskor. Egymás után másodszor diadalmaskodott Németh Krisztián legénysége.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 11. forduló:

Ipolyszögi SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 1-4 (0-2)

Vezette: Boda V. (Nagy F. Zs.)

Ipolyszögi SE: Balla – Selymes (Vachó, 85.), Keresztes, Tóth G., Horváth – Mátyás K., Tóth Á., Papp, Mestra (Bogdán, 64.) – Gyurcsán, Bilák. Játékos-edző: Papp Ádám.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót (Esztergomi, 68.) – Szabadkai (Sági, 92.), Nagy Sz., Tóth K., Vig (Forgács, 46.) – Szilágyi, Gáspár, Busai, Fabi – Bugány, Bálint T. Edző: Németh Krisztián.

Sárga lap: Bugány

Piros lap: Horváth (85., Ipolyszögi SE)

Gól: Bilák (51.), ill. Gáspár (28., 83.), Tóth K. (39.), Szilágyi (94.)

Jók: senki, ill. Gáspár (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Papp Ádám: – A csapat kezdeti lelkesedése egyre alábbhagy, több emberünk lesérült, sokan pedig bejelentették, hogy többet nem szeretnének jönni… Így sajnos elég nehéz, tavaszra mindenképpen igazolnunk kell! A mérkőzésen kiegyenlített volt a játékerő, annyi különbséggel, hogy a mi helyzeteinkből nem jöttek a gólok, csak a kapufák. A meccs végén kapott piros lapunk pedig végleg megpecsételte az egyébként sportszerű találkozót. 

Németh Krisztián: – Megint jól kezdtük a mérkőzést. Szépen és tetszetősen játszottunk, szép akciókat vezettünk. Egy nullnál tizenegyest is hibáztunk, de hála istennek, ez nem nyomta rá bélyegét a csapat teljesítményére. Ugyanúgy mentünk, csináltuk tovább. Ennek meglett az eredménye, kettő nullal tudtunk fordulni. Külön kihangsúlyoztam a srácoknak, hogy „null null” van és ne maradjunk benn az öltözőben. Ez nem igazán sikerült… Az elején egy figyelmetlenségből gólt kaptunk. Ekkor kicsit megzavarodtunk. Ezután a már a múlt héten is látott hozzáállást tapasztaltam, a fiúk akaratát mutatja, hogy nem adták fel. Gratulálok nekik a győzelemhez! Igazi csapatmunka volt. Az Ipolyszögnek további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: