2024.06.24.

A hétvége játékosa a Vármegyei III. osztályban: Mihalik Szebasztián

Mesterhatossal segítette győzelemhez csapatát a Feláldozhatókkal elbánó Ecseg támadója.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is hétről hétre igyekezni fog megválasztani a Vármegyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A második kör után a Keleti-csoportban versenyző Ecseg csatára, Mihalik Szebasztián mellett döntöttünk, aki ezúttal mesterhatossal segítette sikerhez a Feláldozhatók ellen nyolc egyre nyerni tudó együttesét. Most pedig jöjjön a jó formában lévő támadóval készült riportunk!

– Remek formában kezdte az idényt. Két forduló alatt már tíz gólnál tart. 

– Csapatomnak köszönhetem – mondta Mihalik Szebasztián. Számtalan gólhelyzetet teremtenek nekem.

– A szezon előtt pár gyakorló találkozón a Nagylóc színeiben tűntek fel. Végül miért nem váltottak?

– Szerettünk volna felkészülni az Ecseg bajnoki meccseire, ezért mentünk hozzájuk focizni, mivel mi a rendes csapatunk nem játszott edzőmérkőzést. Gondolkodtunk rajta, hogy ott folytassuk, de a szívünk mostani klubunkhoz húzott.

– Fiatal játékosként azon ifjú tehetségek közé sorolható, akiknek a meglévő tudása alapján nem mostani csapatában lenne a helye…

– Nyáron is több csapat érdeklődött irántam, de szeretek Ecsegen focizni, ezért egyelőre úgy döntöttem, hogy maradok. Aztán meglátjuk, később mit hoz a jövő, ha egy jó csapat ajánlatot tesz, lehet róla szó, hogy kipróbálom.

– Vasárnap hány találatra készül a Felsőtold ellen?

– Megpróbálok minél többször eredményes lenni, de számomra nem ez a fontos, hanem az, hogy végül benne legyünk az első háromban.

– Az biztos, hogy ismét toronymagas favoritként lépnek majd pályára, így papíron a győzelem nem lehet veszélyben…

– Nem szabad elbízni magunkat. A Felsőtold okozott már otthon meglepetést, ráadásul ellenünk. Szóval az elejétől kezdve, a végéig igyekszünk koncentrálni és dominálni.