2024.05.29.

A hétvége játékosa a Vármegyei III. osztályban

Triplával segítette szép idegenbeli sikerhez együttesét a Kazáron nyerni tudó Felsőtold támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre igyekezni fog megválasztani a Vármegyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenkilencedik fordulót követően a Felsőtold csatárára, Balázs Bálintra voksoltunk, aki tripláig jutva segítette hozzá csapatát a Kazár otthonában elért négy kettes sikerhez. Most pedig jöjjön a remek produkciót bemutató támadóval készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a legutóbbi bajnokira?

– Először is, szeretnék gratulálni a csapatnak – kezdte Balázs Bálint. Úgy gondolom, hogy a korai vezetőgól megadta a csapatnak a kezdő löketet. Hiába egyenlített kétszer is a házigazda, mégis meg tudtuk mutatni, hogy képesek vagyunk küzdeni, és végül eldöntöttük a meccset.

– Miképpen vélekedik saját játékáról?

– Az első félidőben nem volt túl sok lehetőségem, viszont egy nagyszerű beadás után sikerült kapásból a kapuba találnom. A második félidőben már több helyzetem volt, és ezekből még kétszer sikerült gólt szerezni.

– Több esztendőnyi kihagyás után nemrégiben döntött úgy, hogy visszatér…

– Négy év maradt ki a fociból sérülés miatt, de hiányzott a mozgás, és úgy gondoltam, teszek egy próbát.

– Mi a véleménye az eddigi idényről?

– Nem kezdtük jól az idényt, viszont az elmúlt meccseken bizonyította a csapat, hogy megvan az akarat és tudunk küzdeni. Bízom benne, hogy a folytatásban méltó ellenfelei leszünk mindenkinek!

– Vasárnap a Zagyvarónát fogadják. Mit vár a mérkőzéstől?

– Remélem, hétvégén egy jó meccset, győzelemmel tudunk zárni. Hajrá, Cserhát!