2024.05.29.

A hétvége játékosa a Vármegyei II. osztályban

A Tar középpályása csapata legjobbjaként gólt szerezve vette ki a részét a Mátraterenye elleni bravúrremiből. 

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre megválasztja a Vármegyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A most futó idény tizenhetedik köre után a Tar középpályása, Kelemen Kristóf mellett döntöttünk, aki csapata legjobbjaként gólt szerezve vette ki a részét a Mátraterenye ellen három hármas bravúrremit elérő együttese döntetlenéből. Most pedig következzen a jó napot kifogó játékossal készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a találkozóra?

– Először is, köszönöm a megtiszteltetést – vágott bele Kelemen Kristóf. Már a Karancsberény ellen is közel álltunk a bravúrhoz, a Mátraterenye ellen mindenképpen szerettünk volna meglepetést okozni. A mérkőzést nagyon jól kezdtük, és a második félidőre is még kétgólos előnnyel fordultunk, amikor nagyobb nyomást kezdett ránk helyezni az ellenfél, amire több veszélyes kontrával tudtunk válaszolni . A második félidő derekán több ordító ziccert is kihagytunk, aztán, ahogy a futballban szokott lenni, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat…

– Meglátása szerint, mi volt a bravúr kulcsa?

– Úgy érzem, hogy a csapatunknál nagyon jó a hangulat, és megtanultunk egymásért küzdeni. Szerintem ennek köszönhető ez az eredmény.

– Nem sokon múlott a még nagyobb meglepetés… 

– Pozitív emberként inkább félig teli a pohár (hiszen egy nagyon jó csapattal sikerült döntetlent játszanunk), viszont a kihagyott helyzetek száma miatt azért fájó a végeredmény.

– Mi a véleménye saját teljesítményéről?

– Nagyon örülök, hogy ilyen jól jött ki a lépés ezen a hétvégén, de ez a remek eredmény teljesen a csapat érdeme.

– A tél folyamán több korábbi mátraverebélyi társával egyetemben döntött úgy, hogy Taron folytatja. Miért határozott így?

– A közelmúltban több olyan futballszerető ember is az egyesület környezetébe került, akik szerettek volna egy jó közösséget építeni, és valami változást elindítani a klubnál, az ő befolyásukra érkeztünk többed magammal.

– Miképpen értékeli együttese eddigi tavaszát?

– Szerintem az utóbbi néhány mérkőzésen megkérdőjelezhetetlen a javulás a csapat teljesítményében, mint a csapat játékában, mint az eredményekben.

– Mire számít a folytatásban?