A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Sulyán Balázs

Gabi

Duplával vezette győzelemre csapatát az Ipolyszög ellen nyerni tudó Felsőpetény középpályása.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A legutóbbi körök után a nyugati-csoportban szereplő Felsőpetény középpályására, Sulyán Balázsra voksoltunk, aki duplával vezette győzelemre az Ipolyszögöt három-egyes arányban legyűrő legénységét. Most pedig jöjjön a fontos gólokat jegyző játékossal készített interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a meccsre?

– Nehéz mérkőzés volt, egy erős Ipolyszög ellen, rengeteg hajtással és helyzettel – mondta Sulyán Balázs. A gyors előnyszerzésünk után “beleültünk” az egy-nullba, és persze ez megbosszulta magát. Szerencsére a második félidőben újra meg tudta szerezni az előnyt a csapat.

– Duplával járult hozzá az újbóli feltámadáshoz. Miképpen érte el két gólját?

– Mindkét találat bedobásból született. Szerencsére Karacs Dávid egy igazi kőhajítógép, így közvetlen a kapu előtt tudtam mindkétszer fejelni.

– Volt valamilyen hatással a csapatra, hogy két alkalommal is Ősagárdon kellett fogadniuk aktuális ellenfelüket?

– Sajnos, amíg a mi pályánk nincs abban az állapotban, ahogy azt megszoktuk, addig nagy a sérülés veszélye, amit pedig nem kockáztathatunk, mert így is rengetegen sérültek. De ezúton is köszönjük az ősagárdiaknak, hogy engedélyezték a pályájuk használatát.

– Önöknél hogyan csapódik le a vírushelyzet?

– Hiányoznak a szurkolók. Mellettük sokkal jobban megy a csapatnak. Ezt most viszont elfogadtuk, így nyomjuk. Reméljük, már nem sokáig.

– Mi a véleménye együttese eddigi idénybeli szerepléséről?

– Egy hullámvasút. Fiatalos és rendkívül magas potenciálú játékosok alkotják a csapatunkat. Könnyen kizökkenthetőek vagyunk, az igazat megvallva. Viszont fanatikusak. Meg kell tanulni vért inni meccs előtt, hogy bennünk legyen a győzni akarás. Ezzel együtt úgy gondolom, a legjobb úton halad a gárda. Határ a csillagos ég.

– Vajon mire lehetnek képesek a folytatásban?

– Mint mondtam, ha egyszer megtaláljuk a kulcsot a sikerhez ,szerintem akár bajnokesélyesek is lehetünk, de egyelőre lépésről-lépésre építjük a csapatot és az egységet. Plusz motivációt ad majd a jövőre, ha a legjobb négyben végeznénk idén. Nyerni akarunk, nagyon maximalista a társaság. Ki kell azonban még küszöbölnünk a problémákat. Nem szállunk el a győzelemtől, és mindig csak a következő meccsre fókuszálunk.

– Ami most vasárnap egy legéndi túra lesz. Mire számít a következő erőpróba kapcsán?

– Magabiztos győzelmet és egy nagyon jó meccset várok!

Next Post

Vasárnap komoly erőpróbák várnak NB III-as csapatainkra

A Jászberényt fogadja a BSE, a Füzesgyarmatot látja vendégül az SBTC. Vasárnap odahaza folytatják az harmadik vonal Keleti-csoportjának 2020/2021-es idényét a nógrádi legénységek. Mindkét csapatunkra kemény küldetés vár a huszonötödik fordulóban. A jelenleg hatodik BSE az ezüstérmes pozíciót elfoglaló Jászberénnyel csap össze a Kövi Pál Sportközpontban, míg a tizennegyedik helyezett […]
error: Content is protected !!