2024.05.26.

A hétvége játékosa a Vármegyei III. osztályban: Znamecz Norbert

Kilenc gólig jutva vette ki a részét együttese kiütéses sikeréből az SVSE jó formában lévő támadója.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is hétről hétre igyekezni fog megválasztani a Vármegyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizedik fordulót követően a Somos VSE csatára, Znamecz Norbert mellett döntöttünk, aki kilenc góllal vette ki a részét a Feláldozhatók ellen tizenhét nullás győzelmet elkönyvelő csapata kiütéses sikeréből. Most pedig következzen a remek formában lévő támadóval készült riportunk!

– Hogyan eleveníteni fel a legutóbbi bajnokit?

– Úgy álltunk hozzá, mint az összes eddigi mérkőzéshez – mondta Znamecz Norbert. Mindenképp nyerni szerettünk volna, de azt, hogy ekkora különbséggel tudunk majd győzni, nem gondoltuk. Úgy vélem, ilyen arányban is megérdemeltük a sikert.

– Egy ilyen különbségű mérkőzés nevezhető már-már némiképp komolytalannak is… 

– Nem gondolom azt, hogy így lett volna, én tisztelem a karancssági csapatot, szerintem sokkal többre képesek, mint amit eddig mutatnak. Úgy gondolom, ha a játékkal többet foglalkoznának, mint egymással, jöhetnek majd a jobb eredmények! Vannak jó játékosaik, csak nagyobb összetartásra lenne szükségük, és akkor jobban szerepelhetnek. Kitartást kívánnék nekik és további sok sikert!

– Pályafutása legeredményesebb fellépésén van túl?

– Igen, eddig felnőtt mérkőzésen ez volt a legtermékenyebb meccsem, de bízom benne, hogy ez a jó sorozatom végig kitart majd a bajnokság további szakaszában is!

– Továbbra is kár tagadni, csapata kimagaslik ebből a mezőnyből. Mivel tudják motiválni saját magukat hétről hétre?

– Mindenki szeret focizni, és valamennyiünkben benne van a győzni akarás. Olyanok vagyunk, mint egy család. Az elnökünk mindent megtesz a csapatért, hogy jól szerepeljünk minden téren. Fantasztikus a pályánk, látszik, hogy mennyit törődik vele, amiért le a kalappal előtte! Ezek miatt is szeretnénk visszaadni azt, amit kapunk!

– Korábban még félt kijelenteni, de lassacskán azért megelőlegezhetjük, hogy csak össze fog jönni az ötven gól ebben az idényben.

– Bízom benne, hogy meglesz. Jó úton haladok. Úgy érzem, jó formában vagyok, de mindehhez a csapat többi tagja is nagy részben hozzátesz, mert kiszolgáljuk egymást. Én meg teszem a dolgomat, ahogy eddig is, próbálok minél többször betalálni, kisebb-nagyobb sikerrel.

– Vasárnap Felsőtoldra hivatalosak, ahol elvileg ismét csak az lehet kérdés, mennyi lesz közte.

– Egy szimpatikus csapathoz látogatunk, ahol mindenképp szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat. Bízom a gárdában, és reméljük, egy gólgazdag mérkőzést láthatnak majd a kilátogató nézők. Hajrá, Somos!