2024.06.18.

A szünet után hengerelt az Ecseg

Csak egy félidán át tudta tartani magát a Feláldozhatók.

Vasárnap a Feláldozhatókat fogadta az Ecseg a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának második körében. Egyértelmű esélyesként húztak kesztyűt a hazaiak, ennek ellenére viszont az első félidőben becsülettel álltak a sarat a lelkes vendégek. Ugyan meg tudták szerezni a vezetést a házigazdák, a szünet előtt jött a válasz. A térfélcsere után viszont már nem sok kérdés volt, fokozatosan vált egyre inkább simává a meccs. Végül a mesterhatosig jutó Mihalik Szebasztián vezérletével sima, hat egyes sikert értek el az ecsegiek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 2. forduló:

Ecseg SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 8-1 (1-1)

Vezette: Bangó R. (Mércse L.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó (Horváth G., 46.), Rádi, Gaál, Ökrös Sz. – Baranyi Á. (Burbiczki, 73.), Kelemen (id. Mihalik R., 66.), Mihalik J., Moravcsik D. (Baranyi M., 66.) – Zsiga (Mihalik K., 78.), Mihalik Sz. Edző: Moravcsik Ferenc.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki S. – Gergely K., Csonka Achilles, Jónás Sz. (Jónás K., 15.), Botos R. – Csonka D., Berta, Csonka R., Berki K. (Csonka K., 61.) – Berki B., Rusznyák. Edző: Oláh Norbert.

Sárga lap: Moravcsik D.

Gól: Mihalik Sz. (30., 50., 65., 71., 80., 88.), Mihalik J. (78.), id. Mihalik R. (84.), ill. Rusznyák (43.)

Jók: senki, ill. senki

Moravcsik Ferenc: – Nem igazán volt ideális a helyzet, nagyon meleg volt. Nem volt futballra alkalmas az idő, de ettől függetlenül szerintem jó mérkőzést játszottunk. Az első félidőben megszereztük a vezetést, de emellett semmi nem jött be. Rengeteg helyzetet kihagytunk. Majd jött a foci törvényszerűsége, a félidő vége felé kiegyenlített az ellenfél, így döntetlennel mentünk a szünetre. A fordulás után már többnyire ki tudtuk használni a ziccereinket, de nem az összeset. Sportszerű meccs volt, ahol győzött a jobbik csapat. További sok sikert kívánok a sportszerű vendégeknek! Nekünk pedig, így tovább!

Oláh Norbert: – Az első félidőben partiban voltunk az ellenféllel, a másodikra viszont teljesen elfogytunk. Az erőnlétünk hiányát, az egymással való vitatkozásokkal próbáltuk meg kompenzálni, de természetesen ez nem vezetett eredményre. Teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést az Ecseg csapata, akiknek ezúton is szeretnék sok sikert kívánni a bajnokságban, mi pedig megyünk tovább!