2024.04.18.

Hátrányból állt talpra a Nógrádsipek

Hiába vezetett, pont nélkül maradt a Bernecebaráti-Kemence.

Vasárnap a Nógrádsipeket fogadta a Bernecebaráti-Kemence a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának második fordulójában. Az első félidő jelentős részében nem találtak egymáson fogást a felek, mígnem éppen a szünet előtt büntetőből eredményesek tudtak lenni a hazaiak. A látogatók nem adták fel, a fordulás után hamar egalizáltak, majd kisvártatva már náluk volt a lépésfór. A hátralévő időben már nem tudtak megújulni a házigazdák, ami azt jelentette, hogy megőrizték előnyüket és kettő egyre diadalmaskodtak a vendégek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 2. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Nógrádsipek SE 1-2 (1-0)

Vezette: Kovács M. (Szemesi Zs.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Esztergomi – Gláz (Forgács, 88.), Bugány (Sági, 85.), Nagy Sz., Szabadkai (Nagy I., 81.) – Szilágyi (Németh, 71.), Pál L., Gáspár, Fekete – Kiss I., Vig. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Nógrádsipek SE: Strehó – Veréb, Pityi, Végh F. (Árva, 61.), Farkas – Percze – Csernák, ifj. Kelecsényi, Kovács – Mócsány G. (id. Kelecsényi, 61.), Varga F.

Sárga lap: Nagy Sz., ill. Csernák

Gól: Vig (45.), ill. Varga (57.), ifj. Kelecsényi (67.)

Jók: Esztergomi, Kiss I., Nagy Sz., Vig, ill. ifj. Kelecsényi, Varga, Veréb, Kovács B., Strehó

Németh Krisztián: – Nem sikerült túl jól az első hazai mérkőzés. Elég kapkodóan, idegesen játszottunk. Bár ez betudható a nagy szárazságnak és melegnek, a pálya is elég kemény volt. Az első félidőben a nagy akarat meghozta a gyümölcsét, tizenegyesből vezetést tudtunk szerezni. Nem tudom, mi történt a szünetben. Megbeszéltük a dolgokat, de aztán közel sem az történt, amiről szó volt. Jött egy tízperces rövidzárlat, ami meg is pecsételte a sorsunkat. Van hova fejlődnünk. Elvesztettük a második félidőre a fonalat, csak azt nem tudom, hogy miért. Gratulálok az ellenfélnek, egy sportszerű csapatot ismertem meg bennük! Jóbarátommal, Kelecsényi Gáborral fociztunk együtt, sok sikert kívánok neki! Mi most kicsit hullámvölgyben, de úgy gondolom, ha megfelelőképpen odakoncentrálunk a dolgokra, és odafigyelünk a meccseken, az előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Nem szabad csüggedni. Csinálni kell tovább a dolgunkat! 

Kelecsényi Gábor: – Nagyszerű szervezés és meccshangulat a hazaiak részéről. Sportszerű mérkőzés, nagy részében nem játszottunk jól, de nehezen sikerült nyerni.