2024.05.27.

Megszerezte első bajnoki sikerét az Egyházasdengeleg

Alsóházi meccsen szaladt bele pofonba a Legénd.

Vasárnap a Legéndet fogadta az Egyházasdengeleg a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának hetedik körében. Pár perc elteltével meg tudták szerezni a vezetést a házigazdák, majd ezt követően is igyekeztek tovább. Az összecsapás harmadánál megint betaláltak a hazaiak, akik a szünet előtt is eredményesek tudtak lenni. Hamar eldőltek tehát az érdemi kérdések. A második felvonás derekáig még háromszor tudtak beköszönni a vendéglátók, sima volt a meccs. Ugyan legalább a szépítés sikerült a látogatóknak, az utolsó szó a másik oldalé volt. A triplázó Hajdu Norbert állította be az övéi hét egyes győzelmét jelentő végkifejletet. A szezonban először örülhetett Berkes Balázs csapata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 7. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Legéndi SE 7-1 (3-0)

Vezette: Boda V. (Szász K., Horváth B.)

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Gyurik B., Hajdu A., Báthy (Ruska, 75.), Pete – Bakonyi, Bacskai (Kuszi, 65.), Szűcs, Hajdu N. – Fűrész (Liptai, 75.), Liptai (Jakus, 65.). Edző: Berkes Balázs.

Legéndi SE: Miklián – Megyeri, Lajos B., Puporka, Kucsera – Soós, Oláh M., Szarvas (Ságodi, 46.)(Márkus, 59.), Mátyás Zs. – Néma, Nagy D. Edző: Hanusz Péter.

Sárga lap: Megyeri

Gól: Hajdu N. (7., 31., 86.), Szűcs (41., 65.), Fűrész (60.), Gyurik B. (70.), ill. Nagy D. (73.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berkes Balázs: – A mai mérkőzésen úgy játszott a csapat, ahogy kell, határozottan, célratörően, és ennek meglett az eredménye. Sportszerű meccset játszottunk, melyen egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Ha az elmúlt mérkőzéseken is ilyen hatékonysággal használtuk volna ki a helyzeteinket, sokkal szebben mutatna számunkra a tabella. Bízom benne, hogy ezt a formát, valamint a jó játékot tudjuk folytatni, és elindulunk fölfelé, mert a mutatott játék alapján a csapat több sikert érdemelne.

Hanusz Péter: – Küzdelmes és nagyon sportszerű mérkőzésen, az Egyházasdengeleg jobban kihasználta a helyzeteket, jobban akarta a győzelmet. Sajnos még be kell illeszkedniük az új játékosoknak, de a második körnek teljes erőbedobással fogunk nekimenni. Gratulálok az ellenfélnek és további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: