2024.07.21.

Ez történt a dél-nyugati vármegyei három zárásán

A Romhány, a Nőtincs és a Legénd zárt győzelemmel, meccs nélkül szerzett pontokat a Kétbodony.

Még az előző hétvégén a huszonnyolcadik körrel befejeződött a 2023/2024-es évad a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjában. A lejátszott meccseken a Romhány, a Nőtincs, illetve a Legénd örülhetett. A Kétbodony mérkőzés nélkül gyűjtött pontokat. Nézzük meg a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 28. forduló:

Romhány KSE-Keszegi SE 7-1 (2-0)

Gól: Tabics (4.), Péter Cs. (40.), Szunter (64., 82.), Jávor (84.), Takács (86.), Varga Gy. (90.), ill. Turcsán (74.)

Bencsik Emil:Gratulálok a csapatnak az utolsó győzelemhez! Fesztivál hangulat volt. Jól érezte magát mindenki. Sikerült gólokat szereznünk és egy jó mérkőzést játszottunk. A végén meg tudtuk ünnepelni a bajnoki címet, ami jól sikerült. A keszegi csapatnak sok sikert a következő idényre!

Cseri Kornél:Először is, szeretnék gratulálni a Romhány csapatának a bajnoki címükhöz! Úgy gondolom, hogy – főleg a tavasz folyamán – kiemelkedtek a mezőnyből és kétség sem férhet az első helyükhöz. Sok sikert nekik a megye kettőben is! Ugyanakkor legalább akkora gratulációban szeretném részesíteni a saját csapatomat! Nagy utat tettünk meg az elmúlt időszakban, és rendkívül hálás vagyok, egyben nagyon büszke a srácokra, hogy eljutottunk idáig. Bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani és együtt képesek lehetünk valami szépet alkotni… Jó útra léptünk ebben a szezonban, és bízom abban, hogy erre már tudunk alapozni, aztán folytatódhat a közös munkánk egy következő szinten!

Nőtincs SE-Bercel KSK 5-3 (4-0)

Gól: Krausz (7., 30.), Nógrádi (28.), Horváth (40.), Mikulinszki (73.), ill. Turi (53.), Berta (66.), Oláh M. (85.)

Matyóka Ferenc:Megörvendeztettük szurkolóinkat egy jó hazai játékkal. A befejezéshez méltó győzelemmel zártuk le a bajnokságot. Egy jól összerakott Bercelt sikerült legyőznünk. Mint ismeretes, az utolsó két alkalommal kikaptunk tőlük szoros csatában. Most magabiztosabb játékkal itthon tudtuk tartani a három pontot. Több fiatal, az ifiből kiöregedett játékosunk is pályára lépett. Ők is bizonyítottak. Meg vagyok elégedve az eredménnyel. Jó játékvezetés mellett, egy jó ellenfelet sikerült legyőznünk.

Berta János:Egy tét nélküli mérkőzésen győzött a jobbik csapat. Az első félidőben pontatlanul és rengeteg hibával játszottunk, a második félidő már jobban nézett ki, tudtunk gólokat szerezni. Összességében ez a meccs tükrözte a szezonunk nagy részét, eléggé kétarcúak voltunk, a jövőben megpróbálunk ezen javítani. Jó pihenést mindenkinek!

Egyházasdengeleg FE-Legéndi SE 2-5 (0-1)

Gól: Jessin (48.), Szűcs (61.), ill. Nagy D. (40., 50., 75., 82.), Baló (51.)

Berkes Balázs:Sajnos nem úgy alakult a bajnokság vége, ahogy szerettük volna. Ezen a mérkőzésen sem sikerült szinte semmi. Küzdöttünk, próbáltunk játszani, de valahogy nem működött a dolog. Bízom benne, hogy őszre újult erővel tudunk a bajnokságban részt venni. Köszönöm a rendezőinknek, segítőinknek, szurkolóinknak az egész évi támogatásukat!

Márkus Márk: Nehéz mérkőzésre számítottam, tudtuk, hogy az ellenfél egy nagyon jó csapat. Nekünk jött ki a lépés jobban, vezetést szereztünk, de azért mindig vissza tudott jönni a mérkőzésbe az ellenfél, remélem, jövőre is találkozunk ezzel a társasággal, kellenek ilyen jó meccsek, amit az elmúlt négy találkozón játszottunk a ‘dengelegi csapattal. Köszönöm a fiúknak ezt a bajnokságot, hogy kitartottak, voltak jobb és voltak nehezebb idők, de végig csináltuk. Jó pihenést kívánok minden játékosnak, vezetőnek és csapatnak!

Kétbodony SE-Felsőpetény SE 3-0 (játék nélkül)

A felsőpetényiek nem álltak ki.

Végeredmény: