2024.06.24.

Nyolc gólig meg sem állt a Dejtár

Sima vereséggel folytatta a szezont a Borsosberény.

Múlt szombaton a Borsosberényt fogadta a Dejtár a vármegyei harmadik vonal Észak-Nyugati-csoportjának negyedik fordulójában. Hamar nyomatékosították toronymagas favorit mivoltukat a hazaiak, pár perc alatt betaláltak, majd még a nyitónegyedórában újra góllal keserítették a másik oldalt. Hamarosan még két alkalommal tudtak eredményesek lenni a házigazdák, hamar eldöntve mindent. A második felvonásban is rendkívül sima volt a mérkőzés, korábbi előnyüket pedig megduplázták a dejtáriak. Végül könnyed, nyolc nullás sikert ért el Balga Ferenc brigádja.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 4. forduló:

Dejtár SE-Borsosberény SE 8-0 (4-0)

Vezette: Hegedűs M. (Péter Cs., Pál A.)

Dejtár SE: Kopó – Balla (Dombi, 46.), Gál N., Keresztes G., Varga G. (Csabai, 66.) – Jakus, Pap, Balatoni (Kónya Á., 73.), Szilágyi – Szandai (Hársfalvi, 62.), Gál M. (Lantos, 62.). Edző: Balga Ferenc.

Borsosberény SE: Varga R. – Varga A. (id. Oláh J., 50.)(Lakatos, 71.), Kovács P., Jakubecz, Botos P. – Bangó (Bulejka, 46.), Virág D., Virág Zs. (Suhaj, 66.), Sárközi (ifj. Oláh J., 46.) – Viczena, Majer. Játékos-edző: Viczena Csaba.

Gól: Szandai (3., 14., 51.), Gál N. (20.), Jakus (31., 84.), Gál M. (46.), Pap (69.)

Jók: senki, ill. senki

Balga Ferenc: A nagyarányú győzelem ellenére nem vagyok elégedett. Ismét rengeteg helyzet kimaradt, és rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. A jók közé nem fogok bemondani senkit, kiemelkedő, extra teljesítmény nem volt. Elégedetlenségem ellenére a nyolc gólhoz gratulálok, és a védelmet dicséret illeti az újabb kapott gól nélküli meccshez. Sok sikert a ‘berényieknek!

Viczena Csaba: – Először is, gratulálok a Dejtárnak! Még ilyen arányban is megérdemelt győzelem volt. Sőt! Az én csapatomnak meg el kell gondolkodni, hogy milyen szinten is vagyunk. Bár sokan vagyunk, de úgy érzem, ez nem párosul minőséggel. Próbáljuk kijavítani a hibákat, és megtalálni a legjobb csapatrészeket. Sajnos ez időbe kerül, és ebben a csoportban, csak erős csapatok között, elég nehéz lesz.

A bajnokság aktuális állása: