2024.06.13.

Idegenbeli sikerrel kezdett a Cered

Nem tudott pontot szerezni a Feláldozhatók.

Múlt vasárnap a Feláldozhatók otthonában járt a Cered a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának nyitányán. Nagyobb lendülettel indították a meccset a vendégek, a duplázó Radics révén pedig az első félidő derekán már kettővel vezettek. A szünetig nem változott az állás, rögtön a fordulás után viszont tovább nőtt a különbség. Nem sok esélyük volt a karancsságiaknak. A hajrában még egyszer beköszöntek a látogatók, és ugyan legalább a szépítésig eljutott a másik oldal, ennek nem volt jelentősége. Négy egyre nyert Horváth Jenő brigádja.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 1. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Cered VSE 1-4 (0-2)

Vezette: Mércse L. (Reviczki J.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki S. – Berki B., Gergely, Csonka Achilles (Csonka R., 54.), Botos R. – Bartus (Berki K., 52.), Berta, Csonka Attila, Csonka R. (Csonka I., 67.) – Csonka D. (Brumár, 56.), Rusznyák (Jónás, 62.). Edző: Oláh Norbert.

Cered VSE: Simon L. – Bolla (Pál M., 70.), Pap, Cseri (Tomon, 52.), Tősér D. – Tősér A., Oláh F., Simon B., Simon Zs. (Danyi, 50.) – Kovács B. (Tóth I., 78.), Radics D. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Berki B.

Gól: Csonka Attila (90.), ill. Radics D. (12., 22.), Simon Zs. (46.), Danyi (88.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Oláh Norbert: Sok mondanivalóm nincs a mérkőzésről, ugyanis csak testben voltunk a pályán, lélekben, szívben, akaratban sajnos az öltözőben maradtunk. A kupameccsünk után azt mondtam, hogy csapatként voltunk erősek, most csapatként voltunk gyengék. Ettől függetlenül egy sportszerű mérkőzést játszottunk és győzött a jobb.
Gratulálok Cered csapatának és Jenő barátomnak! Sok sikert a Cerednek, mi pedig két nehéz mérkőzéssel folytatjuk a menetelésünket, amikben próbáljuk visszaszerezni az önbizalmunkat. A csapatomnak innen is üzenem, hogy fel a fejjel és csak előre!

Horváth Jenő:Minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna, megszereztük az első győzelmünket. Szinte teljes kerettel utaztunk Karancsságra. A bajnokság első meccséhez képest nagyon jó iramú, sportszerű mérkőzésen sikerült legyőzni a Feláldozhatók csapatát. Sok sikert kívánok Norbi barátomnak és csapatának! Köszönjük a frissítőt.