2024.05.26.

Ismét nagyot harcolt a sikerért a Kétbodony

Kis híján meglepetést ért el a Felsőpetény.

Vasárnap Felsőpetényben tette tiszteletét a Kétbodony a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának tizennegyedik fordulójában. Bár gyors góllal indították a csörtét az esélyesnek ringbe szálló látogatók, ez azonban nem szegte a házigazdák kedvét és az első félidő derekán megfordult az állás. Ezt követően folytatódott a kiegyenlített viaskodás, éppen a szünet előtt pedig egalizáltak a vendégek. A második felvonásban mindkét oldal irányába eldőlhetett volna az ütközet. Végül a kétbodonyiak voltak képesek bevinni a mindent eldöntő találatot. A dupláig jutó Kutnyik vezérletével három kettes sikert ért el Bartyik Róbert brigádja. Nem sokon múlott a felsőpetényi bravúr.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 14. forduló:

Felsőpetény SE-Kétbodony SE 2-3 (2-2)

Vezette: Urbán V. P.

Felsőpetény SE: Piszár – Tóth P., Belovai, Benyusovics (Sógor, 46.), Tóth Z. (Burai, 46.) – Varga B., Busai (Csillag, 63.), Hegedűs (Kiss G., 74.), Szabó B. – Garai M. (Varga K., 88.), Nagy Cs. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Kétbodony SE: Péter N. – Kertész, Szorcsik, Ódor, Farkas (Nagy J., 91.) – Debrei (Takács J., 72.), Nagy B. (Hornyák, 89.), Jele (Tóth J., 92.), Takács B. – Valusz (Kacsári, 84.), Kutnyik (Berta, 88.). Edző: Bartyik Róbert.

Gól: Nagy Cs. (22.), Szabó B. (24.), ill. Valusz (9.), Kutnyik (45., 83.)

Jók: az egész csapat, ill. Péter N., Kertész, Ódor

Laczkovszki Zsolt: – Izgalmas, szoros mérkőzést játszottunk a ‘Bodonnyal. Nagyon sok ziccert kihagytunk, és ahogy ez lenni szokott, megbosszulta magát. Partjelző nélkül kellett lejátszani a meccset, így nagyon nehéz helyzetben volt a játékvezető. Több lesszituáció vitatható volt, ami befolyásolta a végeredményt. Az ellenfél vezetett, majd kiegyenlítettünk és átvettük a vezetést. Aztán a vendégek válaszoltak és rúgtak még egyet, amivel már kibekkelték a találkozót. Hiába támadtuk le őket a végső percekig. Gratulálok nekik! Tavasszal folytatjuk. Egyre jobban játszunk és fejlődünk. Köszönöm minden játékosom kitartását, játékát az őszi szezonban! Minden csapatnak jó pihenést kívánok!

Bartyik Róbert: – Ismét nehéz mérkőzést játszottunk, de lassan kezdünk hozzászokni. Ahelyett, hogy két-három góllal elhúztunk volna, futhattunk az eredmény után. A nagy akarattal játszó ‘petényiek jól használták ki a hibáinkat, így megizzadtunk a győzelemért. Csak gratulálni tudok nekik, egy jó meccset játszottunk, itt is-ott is voltak helyzetek, ebből végül mi jöttünk ki jobban.

A bajnokság aktuális állása: