2024.07.25.

Folytatta menetelését a Kétbodony

A Felsőpeténnyel szemben zsinórban hatodik sikerét Bartyik Róbert brigádja.

Szombaton a Felsőpetényt fogadta a Kétbodony a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának hetedik körében. Negyedóra elteltével tudtak előnyhöz jutni a hazaiak, de ekkor még nem lankadtak a látogatók és hamarosan egalizáltak. A szünet előtt aztán ismét megrázták magukat a házigazdák, akik további három góllal rukkoltak elő, egyúttal eldöntve mindent. Molnár József egy félidő alatt mesternégyesig jutott. A fordulás után büntetőből nőtt a különbség, majd ugyan szépítettek a vendégek, az utolsó szó a visszatérve duplázó Kutnyiké volt. Végül sima, hat kettes győzelmet értek el a kétbodonyiak. Zsinórban hatodik sikerét könyvelhette el Bartyik Róbert társulata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 7. forduló:

Kétbodony SE-Felsőpetény SE 6-2 (4-1)

Vezette: Ordasi I. P. (Szász K., Urbán V. P.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Farkas (Hornyák, 74.), Szorcsik (Mészáros, 83.), Tóth J. (Berta, 62.) – Takács B., Nagy J. (Németh, 53.), Ódor, Valusz (Kacsári, 74.) – Kutnyik (Kiss T., 85.), Molnár (Takács J., 69.). Edző: Bartyik Róbert.

Felsőpetény SE: Burai – Mátyás K., Belovai, Tóth Z., Fekete – Busai (Laczkovszki, 46.), Mátyás B., Hegedűs, Csillag (Varga B., 46.) – Garai M., Nagy Cs. Játékos-edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Nagy Cs., Fekete, Hegedűs

Gól: Molnár (15., 31., 37., 44.), Kutnyik (57., 76.), ill. Nagy Cs. (24.), Tóth Z. (63.)

Jók: Molnár (a mezőny legjobbja), Kertész, Takács B.,Valusz, ill. Burai

Bartyik Róbert: – Kiváló játékvezetés mellett, sportszerű mérkőzésen tudtuk otthon tartani a három pontot, amibe az is belefért, hogy büntetőt hibázzunk. Rendkívüli öröm számomra, hogy egyre „kisebb” az öltöző, voltak visszatérő játékosok, és hogy ilyen időpontban is ilyen sokan voltunk. A helyzetkihasználásunkon van még így is mit csiszolni, de mindent összevetve, elégedett lehetek, jó játékkal hoztuk a kötelezőt.

Laczkovszki Zsolt: – Ahogy azt említettem is tartalékosan tudtunk kiállni, de inkább elmentünk és becsülettel végigküzdöttük a meccset, minthogy itthon maradjunk. Így is voltak ziccereink, amik kimaradtak. A ‘Bodonynak gratulálok, a visszavágó izgalmasabb lesz ‘Petényben! Burai Bence volt a kapusunk, aki bravúrosan védett és oldotta meg ezt a szituációt. Nem csüggedünk, megyünk tovább.

A bajnokság aktuális állása: