2024.05.27.

Ismét erőt demonstrált az SVSE

Nógrádmegyerben is sima sikert aratott a hibátlan listavezető.

Szombaton Nógrádmegyerben volt jelenése a Somos VSE-nek a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának hetedik fordulójában. Kiegyenlített mederben indult a csörte, egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek. Aztán fokozatosan elkezdtek irányítani a vendégek, akik fél óra elteltével vezetést is szereztek, nem sokkal később pedig megduplázták lépésfórjukat. Próbálkoztak a hazaiak, eredménytelenül. Az összecsapás kétharmadánál tovább nőtt a különbség, majd egy piros lap miatt is bosszankodhattak a kapusukat elveszítő házigazdák. A kiállítás után meglőtték a negyediket is a látogatók, majd érkezett a szépítés. A véghajrában még háromszor tudták mattolni ellenfelüket a somosiak, akik végül a mesternégyest elérő Znamecz főszereplésével, újabb sima, hét egyes erődemonstráló sikert jegyezhettek fel. Hibátlan mérleggel teljesítette a bajnokság első negyedét Oláh Teofil együttese.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 7. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Somos VSE 1-7 (0-2)

Vezette: Kiss D. (Mércse L., Homoki G.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Pintér (Oláh N., 83.), Ökrös M., Szekeres, Botos F. – Ökrös P., Botos A. (Ökrös I., 63.), Rácz R., Berki M. – Radics R., Rácz M. Játékos-edző: Ökrös István.

Somos VSE: Határ – Bocsó, Lakatos, Somoskői, Kerényi – Ajtai, Kotroczó – Móricz K. (Vanó, 69.), Bujtár, Láposi – Znamecz. Edző: Oláh Teofil.

Sárga lap: Szekeres, Pintér, ill. Somoskői

Piros lap: Rácz S. (62., Nógrádmegyer BSE)

Gól: Berki M. (75.), ill. Znamecz (31., 60., 71., 89.), Ajtai (37.), Bujtár (84.), Kotroczó (89.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Ökrös István: – Legelsősorban, szeretnék gratulálni a Somosnak! Jó focicsapat. Mi igazából az első húsz percig bírtuk felvenni a ritmust, addig partnerek voltunk ellenük. Utána fogyatkozott az erő, nem tudtunk úgy koncentrálni. Jött egy szerintem jogos tizenegyes, ki is állították a kapusunkat. Attól függetlenül tudtunk szerezni egy gólt, majd a vége felé rúghattunk volna még egyet tíz emberrel. Megyünk előre, játsszuk a mi játékunkat! Remélem, hogy a következő hét jobb lesz.

Oláh Teofil: – Nagyon sportszerű mérkőzésen, jó játékvezetés mellett, úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. Voltak nagyon jó teljesítmények, amihez gratulálok a csapatnak! A hazaiaknak pedig további sok sikert kívánunk!

A bajnokság aktuális állása: