2024.07.25.

Rangadót nyert a Kétbodony

A Nőtincs elleni sikerrel vágott neki a tavasznak Bartyik Róbert csapata.

Szombaton rangadó keretein belül fogadta a Nőtincset a Kétbodony a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenötödik fordulójában. Bár lendületesebben kezdtek a vendégek, mégis a házigazdák szerezték meg a vezetést a nyitónegyedóra végén. A szünethez közeledve ismét bevette a kaput az előnyben lévő brigád. A fordulás után sem tudtak válaszolni a látogatók, ellenben Valusz tripláig jutott, egyúttal lezárva a meccset. Három nullra nyert Bartyik Róbert alakulata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 15. forduló:

Kétbodony SE-Nőtincs SE 3-0 (2-0)

Vezette: Urbán V. P. (Babcsán Zs., Ferencz P.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Boros (Nagy J., 85.) – Farkas (Debrei, 55.)(Sirkó, 80.), Ódor, Nagy B., Jele (Hornyák G., 88.) – Valusz (Tóth J., 65.), Molnár, Kutnyik. Edző: Bartyik Róbert.

Nőtincs SE: Kovács K. – Fuchs G. (Maglódi, 46.), Hugyecz, Kiss D., Fuchs P. – Petrik, Krausz, Gyuricza G. (Horváth I., 55.), Busai – Nógrádi (Csabuda, 60.), Mikulinszki. Edző: Matyóka Ferenc.

Sárga lap: Boros, ill. Gyuricza G., Csabuda

Gól: Valusz (13., 39., 64.)

Jók: Valusz (a mezőny legjobbja), Boros, Molnár, Kutnyik, ill. Kiss D.

Bartyik Róbert:Sajnos nem sikerült rendbe raknunk a pálya talaját a bajnoki rajtra, ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Két gólunk is szerencsés körülmények között született, de ennek ellenére azt gondolom, uralni tudtuk a meccset és megérdemelt volt a győzelmünk. Külön öröm számomra, hogy megint hosszú volt a kispad, és mindenki a csapat sikeréért dolgozik. Az egész csapat megküzdött ezért a győzelemért, így nehéz kiemelnem bárkit is, sok jó teljesítmény volt. A Nőtincsnek sok sikert kívánok, én pedig csak gratulálni tudok az enyéimnek, így kell ezt csinálni!

Matyóka Ferenc: Kicsit csalódott vagyok az eredmény miatt. Jól kezdtük a mérkőzést, az első tizenöt percben helyzeteket alakítottunk ki. Szerintem átok sújtja a csapatot, mert Kétbodonyban nem sikerült gólt sem szereznünk az elmúlt másfél évben. A hazaiak lelkesen támadtak, két szép gólt sikerült szerezniük az első félidő vége előtt. A második félidőben próbáltunk korrigálni, de továbbra sem sikerült betalálnunk, az ellenfél pedig bebiztosította a győzelmét egy újabb góllal. Sportszerű meccs volt, jó játékvezetés mellett. Egyszerűen átok ül a csapaton ezen a pályán!

A bajnokság aktuális állása: