2024.05.27.

Kínkeserves győzelmet aratott a Kétbodony

Nem sokon múlott, hogy komoly meglepetést érjen el az Egyházasdengeleg.

Múlt vasárnap Egyházasdengelegen tette tiszteletét a Kétbodony a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának tizedik körében. Bár egyértelmű favoritnak számítottak a vendégek, nem adta olcsón a bőrét a másik oldal, így egy ki-ki meccs bontakozott ki a pályán. Már majdnem eltelt fél óra a mérkőzés, amikor előnybe kerültek a látogatók, de hamar érkezett az egyenlítés, így fej fej mellett fordultak a felek. A második felvonásban is folytatódott a küzdelem. A játékrész derekán ismét gólt kaptak a lelkes hazaiak, de büntetőből megint tudtak válaszolni. Nem sok volt már hátra a csörtéből, amikor a kétbodonyiak is értékesítettek egy tizenegyest, így végül, igen csak izzadós, három kettes sikert értek el. Emelt fővel szenvedtek vereséget a kis híján nagy meglepetést bemutató házigazdák.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 10. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Kétbodony SE 2-3 (1-1)

Vezette: Menczel J. (Pálinkás S.)

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Gyurik B., Hajdu N., Báthy, Bakonyi – Liptai, Szarvas (Mlinárcsek Z., 76.), Bacskai, Jakus – Hajdu N., Fűrész (Czindrity, 57.). Edző: Berkes Balázs.

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Ódor, Tóth J. (Mészáros, 69.) – Farkas, Hornyák (Takács J., 46.), Jele, Debrei – Molnár J., Kutnyik. Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Szorcsik

Gól: Hajdu A. (35.), Jakus (75.), ill. Farkas (27.), Kutnyik (70.), Ódor (85.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berkes Balázs: Két egyenrangú csapat volt a pályán, küzdelmes, hajtós mérkőzés volt. Nem érdemeltünk vereséget! Ez sajnos nem is rajtunk múlt, hanem egyéb körülmények játszottak közre. Gratulálok a játékosoknak, nagyszerűen helytálltak!

Bartyik Róbert: – Sejtettem, hogy nehéz lesz, de hogy ennyire… Gratulálok a hazai csapatnak, nagyot mentek! Mi már nem annyira, de a lényeg, a három pont.

A bajnokság aktuális állása: