2024.04.13.

Gólfesztivált tartott a Kétbodony

Legénden aratott kiütéses sikert Bartyik Róbert brigádja.

Múlt vasárnap Legénden tette tiszteletét a Kétbodony a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának negyedik körében. Nagyom gyorsan betaláltak a toronymagas favoritnak számító vendégek, majd húsz perc elteltével már kettővel vezettek. Hamarosan érkezett a szépítés, de gyorsan újabb gólt kaptak a hazaiak. A szünetig még négyszer tudtak beköszönni a látogatók, a házigazdák ráadásul időközben tíz emberre csökkentek egy sérülés miatt. A második etap lassacskán lecsordogált. Végül kiütéses, tizenegy egyes győzelmet könyvelhettek el a kétbodonyiak.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 4. forduló:

Legéndi SE-Kétbodony SE 1-11 (1-7)

Vezette: Ordasi I. P. (Kiss D. B.)

Legéndi SE: Miklián – Márkus, Soós, Nagy D., Kucsera – Garaba, Menyhért, Oláh B., Oláh M. – Ollé, Ságodi. Edző: Hanusz Péter.

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Farkas, Tóth J. (Berta, 51.)  – Ódor, Molnár (Takács J., 46.), Nagy B. (Kiss T., 81.), Jele (Nagy J., 46.) – Takács B. (Kacsári, 65.), Valusz (Hornyák, 59.). Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Kucsera, ill. Valusz, Nagy B.

Gól: Oláh B. (21.), ill. Jele (3., 23., 39.), Valusz (20., 31., 42., 47.), Nagy B. (28.), Berta (59.), Takács J. (64.), Hornyák (86.)

Jók: senki, ill. Nagy B. (a mezőny legjobbja), Jele, Valusz, Kertész

Hanusz Péter: Úgy érzem, ezzel a csapattal is becsületesen helytálltunk. Sajnos az eredmény nem ezt mutatja. Nagyon jól játszott a Kétbodony, minden helyzetét kihasználta. Sok sikert kívánunk nekik, id. Bujnyik Jánosnak pedig mielőbbi felépülést, aki kitart a csapat mellett még ebben a nehéz időszakban is! Csináljuk tovább a dolgunkat, előbb-utóbb csak megszakad ez a rossz sorozat. Bár azt mondom, az első három fordulóban jól játszottunk és csak eggyel kaptunk ki, de ilyen a futball…

Bartyik Róbert: – Minden elismerésem a Legénd csapatáé, a mérkőzés nagy részét emberhátrányban játszották le, sportszerűen, egymást biztatva. Szerintem sok csapat nem vitte volna végig a meccset. Viszont így nagy sportértéke nem volt a találkozónak, helyén kell tudnunk kezelni ezt a győzelmet. Örülök, hogy mindenkit pályára tudtam küldeni, és éltek is a fiúk a lehetőséggel. További kitartást kívánok a legéndieknek, nekünk pedig nem szabad elszállni, focizunk tovább.

A bajnokság aktuális állása: