2024.04.24.

Tovább masírozott az Ecseg

A Cereddel is elbánt Moravcsik Ferenc csapata.

Múlt vasárnap a Ceredet fogadta az Ecseg a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának negyedik körében. Hamar beköszöntek a házigazdák, majd még a nyitónegyedórában megduplázták lépésfórjukat. Az összecsapás harmadánál tovább nőtt a különbség, aztán még a szünet előtt ismét gólt kaptak a vendégek. A második felvonás elején két újabb találatnak köszönhetően Mihalik Szebasztián jutott tripláig, majd szépített a másik oldal. A hajrára is tartogattak egy eredményes befejezést a hazaiak, akik így végül könnyed, hét egyes sikerre tettek szert.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 4. forduló:

Ecseg SE-Cered VSE 7-1 (4-0)

Vezette: Menczel J. (Győri M. Sz.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó, Rádi, Gaál, Burbiczki (Baranyi M., 63.) – Ökrös, Kelemen, Moravcsik D. (Horváth G., 73.), Mihalik J. – Zsiga, Mihalik Sz. (Mihalik K., 65.). Edző: Moravcsik Ferenc.

Cered VSE: Cseri – Pál M., Simon B., Tomon (Horváth J., 65.), Bolla – Tősér A., Pap, Oláh F., Simon Zs. – Kovács B., Radics D. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Horváth G., ill. Tomon

Gól: Zsiga (3., 36.), Mihalik J. (12.), Mihalik Sz. (31., 56., 61.), Mihalik K. (82.), ill. Radics D. (75.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Moravcsik Ferenc: – Már az első percekben bebiztosítottuk az eredményt. Sokkal nyugodtabban játszhattunk az első gól után. Egyébként egy szívós csapat a Cered, mert hiába volt olyan az állás, amilyen, végig lendületesen mentek, hajtottak. Jó mérkőzést játszottunk, de szerintem azért a képességekbeli különbségek megmutatkoztak a meccs folyamán. Egy percig nem volt kétséges a találkozó kimenetele. Odatettük magunkat. Láttam, voltak itt ‘megyeri szurkolók és játékosok megnézni a mérkőzést. Ugye legközelebb velük játszunk… Azt gondolom, az azért keményebb lesz. Mi viszont mindig úgy megyünk ki a pályára, hogy nyernünk kell! További sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Horváth Jenő: – Köszönöm annak a tizenegy játékosnak, aki ma képviselte a csapatot és a mérkőzés nagy részében szívvel-lélekkel játszott, de úgy tűnik, el kell gondolkodnunk a folytatáson, mert ennek hosszú távon nem lesz értelme… Az Ecsegnek sok sikert a bajnokságban!

A bajnokság aktuális állása: