2024.07.20.

Tizenegyesrúgások után örülhetett a Bercel

Nagy csata végén maradt alul a Nógrádsipek.

Múlt vasárnap Balassagyarmaton találkozott a következő évadot a legalacsonyabb vonal Észak-Nyugati-csoportjában megkezdő Nógrádsipek és ugyancsak az említett osztályban, de a Dél-Nyugati-régióban érdekelt Bercel a Vármegyei Kupa nyitányán. Utóbbi gárda tudott előnybe kerülni az első etap felénél, de hamarosan egalizált, majd fordított a másik oldal. A második felvonás elején a duplázó Turi jóvoltából már egyenlő volt az állás, majd a rendes játékidő leteltéig nem esett újabb gól, így jöhettek a tizenegyesek. A büntetőpárbajban egy hajszállal a berceliek voltak jobbak, akik így folytathatják a a küzdelmeket ebben a sorozatban.

Nógrád Vármegyei Kupa, 1. forduló:

Nógrádsipek SE-Bercel KSK 2-2 (2-1), tizenegyesekkel: 6-7

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya. Vezette: Kiss D. (Menczel J., Pálinkás S.)

Nógrádsipek SE: Strehó – Mócsány G. (Boros, 46.), Pityi, Mócsány B., Farkas – Kelecsényi – Csernák, Árva – Kovács B. (Percze, 71.), Veréb (Deák M., 65.), Szerémi (Varga F., 46.). Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Bercel KSK: Nagy R. – Nyúl (Szilfai, 71.), Jakus, Dávid L., Szkleván – Kavas, Bagyal, Kovács I R. (Danyi, 65.), Simon – Terman (Szebenin, 88.), Turi (Kovács II R., 82.). Edző: Berta János.

Sárga lap: Pityi, Kelecsényi, ill. Jakus, Kovács R., Turi, Dávid L.

Gól: Farkas (32.), Szerémi (34.), ill. Turi (21., 48.)

Jók: Mócsány B., Pityi, Szerémi, Árva, ill. az egész csapat

 

Kelecsényi Gábor: Igazi kemény kupapárharc volt. Hiába birtokoltuk többet a labdát és tartottuk a vendégeket saját térfelükön, a kaput nem igazán veszélyeztettük, ellenben a vendégek kontráival, akiknek további sikert kívánok!

Berta János: – Mindkét csapat szenzációsan játszott. Ismét picit hiányosan álltunk fel, de amit tudtunk, kihoztunk ebből a mérkőzésből. Gratulálni tudok mindkét gárdának! További sok sikert az ellenfélnek!