2024.04.16.

Tovább menetelt a Bercel

Felsőpetényben is győzött Berta János tavasszal még hibátlan együttese.

Vasárnap Felsőpetényben volt jelenése a Bercelnek a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenhetedik körében. Egy öngól által már a nyitónegyedórában meg tudták szerezni a vezetést a látogatók. Próbálkoztak ugyan a hazaiak, mindhiába, ugyanis fél óra után már kettővel mentek a vendégek, akik kisvártatva bevittek egy újabb döfést is, gyakorlatilag lezárva a meccset. A második felvonásban sem adták fel a házigazdák, ettől függetlenül viszont szépíteniük sem sikerült. Mivel már a berceliek sem tudták növelni lépésfórjukat, végül három nullás sikerre tettek szert. Őrzi tavaszi hibátlan mérlegét Berta János legénysége.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 17. forduló:

Felsőpetény SE-Bercel KSK 0-3 (0-3)

Vezette: Varga F. (Szemesi Zs., Ferencz P.)

Felsőpetény SE: Piszár – Misják, Tóth Z. (Belovai, 86.), Varga B. (Benyusovics, 80.), Tóth P. – Burai (Fekete A., 80.), Sógor, Hegedűs, Fekete M. – Garai G., Nagy Cs. (Barnoki, 56.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Bercel KSK: Kovács R. – Jakus, Szklevan, Simon, Bagyal – Dávid L. (Káplár, 77.), János D., Makkai, Oláh M. (Molnár, 58.) – Turi, Terman. Játékos-edző: Berta János.

Sárga lap: Oláh M., Molnár

Piros lap: Garai G. (78., Felsőpetény SE)

Gól: Tóth P. (12., öngól), Turi (32.), Terman (37.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Laczkovszki Zsolt: Rosszul játszottunk, sok helyzetet kihagytunk. Ezt a fociban megbüntetik, így is lett! Ellenfelünknek nem sok helyzete volt, de azt, ami volt, ki is használta az első félidőben. A másodikban már hiába támadtunk, kivédekezték. Gratulálok a Bercelnek! Megyünk tovább és megpróbálunk tanulni hibáinkból!

Berta János: Egy igazán harcos mérkőzés elé néztünk, tudtuk, a hazai pálya nagy előnyt jelent a Felsőpeténynek. Nekünk viszont kellett a három pont, így meg kell tenni mindent érte. Az első félidőben sikerült is három gólt szerezni. A második félidő itt is-ott is volt helyzet, de gólt nem tudtunk rúgni, és a hátvédsorunknak es a kapusnak köszönhetően a Felsőpeténynek sem sikerült. Gratulálok a csapatnak! Készülünk a Romhány elleni mérkőzésre! A Felsőpeténynek további sok sikert és persze jobbulást kívánunk a sérült játékosnak. Reméljük, hamar felépül.

A bajnokság aktuális állása: