2024.04.16.

Ismét nyert a Nógrádmegyer

Nem tudott meglepetést elérni a Cered.

Vasárnap Cereden tette tiszteletét a Nógrádmegyer a vármegyei harmadik vonal keleti-csoportjának tizenhetedik körében. Egy gyors góllal megadták a meccs alaphangját a vendégek, már az első negyedórában meglett az előny. Hamarosan tovább nőtt a különbség. A házigazdák is igyekeztek, de nem jutottak el gólig. A második felvonás elején végleg lezárták a párbajt az ismét betaláló látogatók. A hajrára is tartogattak egy találatot a ‘megyeriek, akik így négy nullás győzelmet jegyezhettek fel.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Cered VSE-Nógrádmegyer BSE 0-4 (0-2)

Vezette: Reviczki J. (Gyetvai B.)

Cered VSE: Cseri – Pál M. (Mikus M., 76.), Török, Pap, Bolla – Tősér A. (Hajdu, 41.), Simon Zs., Mikus T., Danyi – Radics P., Radics D. (Bogdán, 65.). Játékos-edző: Horváth Jenő.

Nógrádmegyer BSE: Berki D. – Pintér (Szekeres, 51.), Makó D., Lakatos J. (Buzás, 56.), Botos F. (Berki K., 66.) – Ökrös P., Rácz R. (Botos A., 66.), Ökrös M. – Rácz M. (Jónás F., 61.), Berki M., Medgyesi (Radics R., 46.). Edző: Ökrös István.

Gól: Berki M. (14.), Rácz M. (25.), Rácz R. (52.), Radics R. (85.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Horváth Jenő: A hétvégén újra teljes lendülettel lépett pályára a csapat, s bár egy sportszerű mérkőzésen vereséget szenvedtünk, a Nógrádmegyer csapatától, úgy gondolom, nincs okunk csalódottnak lenni, mert végre visszatért az akarat a csapatba. Nehéz meccsek várnak még ránk, de célunk továbbra is a közösségépítés és a sport szeretete. Egyre többen látogatnak ki a mérkőzésekre, ami pozitív visszajelzés a csapattagoknak. A ‘Megyernek további sok sikert!

Ökrös István: Nem a legszebb focival, de sikerült elhozni a három pontot, aminek örülök. Helyenként szépen játszottunk, de többször hibáztunk a mezőnyben és a kapu előtt is.
Sok sikert kívánok a Cerednek!

A bajnokság aktuális állása: