2024.04.22.

Otthon aratott sikert a Bercel

Az Egyházasdengelegen kerekedett felül Berta János csapata.

Vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Bercel a vármegyei harmadosztály dél-nyugati-csoportjának tizenötödik fordulójában. Támadólag léptek fel a hazaiak, aminek az első félidő derekán meg is lett az eredménye, összejött a vezetés. Hamarosan újabb gólt kaptak a vendégek, éppen a szünet előtt viszont büntetőből szépítettek. Az összecsapás kétharmadánál megint megrezgették a hálót a meccs nagy részét uraló házigazdák. Az utolsó húsz perchez érve újra visszatértek a mérkőzésbe a látogatók, de nem sokáig bizakodhattak, mert a duplázó Turi végleg lehűtötte a kedélyeiket. Négy kettes győzelmet könyvelt el a lefújáskor Berta János társulata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 15. forduló:

Bercel KSK-Egyházasdengeleg FE 4-2 (2-1)

Vezette: Varga P. B. (Ferencz P.)

Bercel KSK: Kovács R. – Simon (Nyúl, 46.), Berta, Szklevan, Jekkel – Jakus, Makkai (Oláh M., 75.), Bagyal, János D. – Szilfai (Danyi, 67.), Turi. Játékos-edző: Berta János.

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Bakonyi (Jessin, 38.), Báthy, Pete, Hajdú A. – Szűcs, Bacskai, Szarvas, Liptai – Fűrész (Pusztai, 75.), Hajdú J. Edző: Berkes Balázs.

Sárga lap: János D., Berta, ill. Bacskai

Gól: Turi (21., 79.), János D. (37.), Jekkel (59.), ill. Fűrész (44.), Hajdú N. (71.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berta János: Nagyszerű mérkőzést játszottunk hazai pályán. Rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani, ebből sikerült négyet gólra váltani. Sajnos a pályát nem sikerült tökéletesre hengerezni a sok esőzés miatt, de szerintem így sem volt rossz. Gratulálok a csapatnak! Sok sikert az Egyházasdengelegnek!

Berkes Balázs: Mezőnyben próbáltunk egyenrangú ellenfelei lenni ellenfelünknek. Ez részben sikerült is, de a helyzetekben és a helyzetkihasználásban fölénk nőttek. Így maradt a tisztességes vereség, bízom a játékosokban és a jobb eredményekben.

A bajnokság aktuális állása: