2024.04.22.

A legutóbbi edzőmérkőzésén elszenvedett veresége után legyőzte a Varsányt Fábián Róbert együttese.

Múlt szombaton ismét egymás elleni gyakorló meccsel hangolt a hamarosan rajtoló tavaszi idényre két vármegyei másodosztályú csapat, a Rimóc a Varsányt fogadta. A két csapat egy héttel korábbi edzőmérkőzésével szemben, az ezúttal hazai pályán szereplő gárda örülhetett. Három nullás sikert aratva vágott vissza a legutóbbi fiaskóért Fábián Róbert csapata.

Felkészülési mérkőzés:

Rimóc SE-Varsány SE 3-0

Rimóc SE: Janusek – Baranyi S., Mócsány P., Laczkó, Csizmadia – Fábián, Veres, Czupkó, Bangó Renátó – Bangó B., Szoldatics D. Cserék: Szoldatics M., Golopi, Rácz Sz., Balázs L., Rácz I., Bangó Rómeó. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Varsány SE: Baráth – Csizmadia, Mlinkó, Király Sz., Takács R. – Rigó R., Rigó B., Takács G. Unyi – Kiss Á , Király T. Cserék: Friskó, Rácz N., Báránkó, Sárközi, Hegyi. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Gól: Bangó Rómeó (2), Balázs L.

 

Fábián Róbert:Játszottunk egy jó edzőmérkőzést, helyzetek akadtak mindkét oldalon, de nekünk jöttek gólok, majd sikerült felülmúlnunk a Varsány csapatát. Már ránk fért ez a siker, ugyanis az eddigi edzőmeccseinken nem alkottunk maradandót. Remélem, visszatérünk a helyes útra! Köszönjük az edzőmérkőzést a varsányiaknak, és a bajnokságban sok sikert kívánok nekik! Tótok Gerinek köszönet a főzésért, a vezetőségnek pedig a hozzávaló alapanyagokért és a folyadékért!

Báránkó Gábor: Eléggé késve érkeztem meg a mérkőzésre, de amit láttam az első félidőben, számomra biztató volt. A második félidő sem volt rossz, de a jó hazai kapusteljesítmény megfosztott minket a góloktól! Egy akciótalálattal és két jogos büntetővel voltak jobbak az utolsó felkészülési meccsen a bajnokság előtt. Nagyon szépen köszönjük a gulyáslevest a találkozó végén! Közös asztalnál, jó hangulatban tudtunk egy jó harmadik félidőt eltölteni! Sok sikert a Rimóc csapatának a bajnokságban!