2024.07.19.

Sikerrel melegített a Tar

A Pásztó U19-es korosztálya ellen nyert edzőmeccset Percze Ferenc csapata.

Vasárnap gyakorló mérkőzésen fogadta a vármegyei másodosztályú Tar a Pásztó U19-es korosztályát. A nyílt sisakos, gólokban bővelkedő edzőmeccsen végül a házigazdák örülhettek, akik öt négyes sikert arattak, így győzelemmel melegített a tavaszi idény startjára Percze Ferenc alakulata.

Felkészülési mérkőzés:

Tari SZE-Kölyökfoci SE U19 Pásztó 5-4

Tari SZE: Szécsényi – Racskó, Sándor T., Árminiczki, Odler – Sisák, Kelemen, Molnár, Figura – Nyerges, Nagy G. Cserék: Petrovics, Pintér, Tunyogi, Gortva, Nagy I. Edző: Percze Ferenc.

Kölyökfoci SE U19 Pásztó: Oláh R. – Lénárt, Kanyó G., Hegyi, Kovács B. – Kiss V., Péter D. – Roza, Adorján, Csemer – Árminiczki. Cserék: Kanyó L., Dinka. Edző: Tari Raul.

Gól: Nyerges (3), Figura, Pintér, ill. Adorján (4)

 

Percze Ferenc:Köszönet az izgalmas, sportszerű felkészülési mérkőzésért a Pásztó Kölyökfoci U19-es csapatának! Sok sikert kívánok a fiatal focistáknak és edzőjüknek a bajnokságban!

Tari Raul: Első edzőmeccsünkön egy jó mérkőzést tudtunk játszani a Tar csapatával. A labdajáratást a pálya mindkét csapat számára megnehezítette, de így is tudtunk támadásokat felépíteni. A tariak is nagyon nyomtak, többször is helyzetbe tudtak kerülni, de a védelmünk jól működött és a kapusunk is parádésan védett. Az első félidőben meg is szereztük a vezetést Adorján Csaba góljával, majd a második félidőben még hármat rúgott. A meccs végére sajnos a két cserénkkel elfáradtunk és nem tudtuk már rendezni a védelmünket, így a Tar kiegyenlített, majd pár perccel a vége előtt megszerezték a győztesgólt. A csapat nagyon fegyelmezetten játszott, a győzelmet is megérdemelték volna, de ez most így alakult. Két tizennégy éves srác is bemutatkozott, nekik külön gratulálok, a Tarnak pedig sok sikert a bajnokságban!