2024.07.19.

Elvárható sikerrel kezdett a Bercel

Nem sok sansza volt az Egyházasdengelegnek.

Múlt vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Bercel a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának startján. A duplázó Turinak köszönhetően hamar megadták a meccs alaphangját az esélyesnek számító hazaiak, akik ráadásul a szünet előtt tovább növelték lépésfórjukat. A fordulás után összejött a szépítés a látogatóknak, de válaszképpen még három alkalommal beköszöntek a végül könnyed, hat egyes sikerre szert tevő házigazdák.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 1. forduló:

Bercel KSK-Egyházasdengeleg FE 6-1 (3-0)

Vezette: Dobsonyi L. (Szemesi Zs.)

Bercel KSK: Nagy R. – Jekkel, Jakus, János D. (Szebeni, 59.), Kavas – Szilfai (Hári, 46.), Bagyal, Kovács R. (Nyúl, 57.), Makkai – Turi, (Danyi, 57.) Terman (Berta, 88.). Játékos-edző: Berta János.

Egyházasdengeleg FE: Fehér – Báthy (Kuszi, 68.), Pete, Bacskai, Bakonyi – Jessin (Jakus, 24.), Liptai, Szűcs, Hajdú A. – Fűrész (Pusztai, 68.), Hajdú N. Edző: Berkes Balázs.

Sárga lap: Pete, Bakonyi, Kuszi

Gól: Turi (7., 17.), Bagyal (41.), Terman (61.), Szebeni (67.), Danyi (78.), ill. Fűrész (50.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berta János: Nagyszerű játék volt, ügyesek voltak a srácok. Azt mondom, ha ilyen mentalitással és odaadással fogunk futballozni, akkor akár még a dobogót is megtámadhatjuk. További sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Berkes Balázs: – A mai mérkőzésről nem tudok érdemben nyilatkozni, mivel a felkészülésünk nem úgy sikerült a bajnokságra, ahogy elterveztük, és ez meg is látszott a csapat játékán. Megpróbáljuk behozni a lemaradásunkat, de ettől függetlenül bízom a játékosokban, hogy sokkal jobb teljesítményt fognak nyújtani az elkövetkezendő bajnoki mérkőzéseken.