2024.04.24.

Nyolcig számolt az SVSE

Simán kikapott a Kazár.

Múlt vasárnap a Kazárt fogadta a Somos VSE a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának startján. Az első félidő derekáig lerendezték a meccset a toronymagas favoritként ringbe szálló házigazdák, akik négy alkalommal is mattolták a másik oldal védelmét. Ugyan ezt követően egy darabig gólcsend következett, a második etapra is tartogattak négy találatot a somosiak, akik így végül könnyed, nyolc nullás sikert arattak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 1. forduló:

Somos VSE-Kazár KSE 8-0 (4-0)

Vezette: Reviczki J. (Mércse L.)

Somos VSE: Krizsanyik – Horváth Sz., Lakatos, Vanó (Somoskői, 31.), Kerényi – Ajtai (Molnár, 73.), Adorján (Láposi, 46.), Bocsó (Határ, 61.), Móricz Á. – Kotroczó, Znamecz. Játékos-edző: Oláh Teofil.

Kazár KSE: Kapás – Medve, Kovács Gy., Juhász, Tátrai – Boros P., Kovács D., Bán (Gecse, 73.), Kardos (Árva, 61.) – Oláh P., Lesziák (Harmat, 84.). Edzők: Bornai Ferenc, Kovács Valter.

Gól: Lakatos (13.), Znamecz (19., 22., 87.), Adorján (28.), Bocsó (57.), Ajtai (63.), Kotroczó (69.)

Jók: Kerényi, Lakatos, Znamecz, Ajtai, Móricz, ill. Tátrai

Oláh Teofil: Rossz felfogásban kezdtük a mérkőzést. Lassan, körülményesen, kevés futással játszottunk. A második félidőre már jobban néztünk ki. A meccs pozitívuma, hogy nyertünk. További sok sikert a vendégeknek!

Kovács Valter: – Amíg az öltözőben megbeszélteket nem tartjuk be és a helyzeteinket sem tudjuk értékesíteni, addig nem reménykedhetünk győzelemben. Gratulálok a Somosnak!