2024.06.18.

Megküzdött a pontokért a Vizslás

Férfias küzdelemben maradt alul a Karancslapujtő II.

Múlt vasárnap a Karancslapujtő tartalék együttesénél volt jelenése a Vizslásnak a vármegyei második vonal harmadik körében. Jól kezdtek a vendégek, negyedóra alatt betaláltak, majd az első félidő derekán újra megrezgették a hálót. Ezt követően egy piros lap miatt megfogyatkoztak a látogatók. A szünethez közeledve előbb szépítettek, majd hamarosan egalizáltak a becsülettel harcoló házigazdák. Hiába az emberhátrány, még a pihenőt megelőzően megint eredményesek tudtak lenni a vizslásiak. A második felvonásban próbálkoztak a hazaiak, de nem jártak sikerrel, ráadásul egy kiállítás miatt ők is tíz főre csökkentek. A hátralévő időben mindkét gárda növelhette volna góljai számát, de már nem érkezett további találat. Három kettőre nyert Bujtár Tamás alakulata.

Vármegyei II. osztály, 3. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Vizslási SE 2-3 (2-3)

Vezette: Kiss D. (Gecse Z., Menczel J.)

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Tóth P., Cseh, Susán, Béres (Gordos T.,26.) – Fenes, Putnoki, Sánta, Gyurkó – Banka K. (Oláh H., 57.), Gerhát (Lavaj, 69.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Vizslási SE: Kotroczó – Oláh F., Czutor, Miklós M., Oláh Z. (Stark, 53.) – Tóth M., Babka – Bata Gergő (Nánási, 81.), Bata Gábor, Bozó – Kovács E. (Kisbali, 87.). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Sárga lap: Gyurkó, Gordos, Tóth P., Putnoki, Sánta, ill. Bata Gábor, Tóth M.

Piros lap: Fenes (56., Karancslapujtő KSE II), ill. Oláh F. (22., Vizslási SE)

Gól: Gerhát (34.), Gyurkó (38.), ill. Kovács E. (15.), Bata Gábor (20.), Tóth M. (45.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Szőrös Krisztián: – Azt kaptuk ettől a mérkőzéstől, amit vártunk és amire készültünk a srácokkal. Egy nagyon erős csapat látogatott el hozzánk. Megpróbáltunk mindent megtenni a siker érdekében és megnehezíteni a dolgukat, ami a végére szerintem sikerült is. Szerintem ezért jó futballozni, hogy ilyen meccseket játsszunk. Úgy vélem, nagyon jól érezte magát a kilencven perc alatt, aki megjelent a mérkőzésen. Teljes mértékben elégedett vagyok a fiúkkal, sőt még attól több is. Most tényleg egy igazi csapatként futballoztunk. Lehet, hogy az eredmény nem ezt tükrözi, mert kikaptunk, de aki nézte a meccset, láthatta, hogy mi tényleg egy csapat vagyunk és egymásért focizunk. Kívánom a vendégeknek, hogy érjék el a kitűzött célokat! Bujtár barátomnak nagyon sok sikert kívánok ehhez!

Bujtár Tamás: – Több, mint húszperces késéssel kezdődött a mérkőzés, mivel az egyik vezetőségi tag nem akarta, hogy a két csapat tönkre tegye a pályát, így azt szerette volna, ha nem játsszuk le a meccset. Mindkét csapat értetlenül áll e helyzet előtt. Ismét jól kezdtük a találkozót, sok labdát szereztünk a hazai térfélen és rendre veszélyes támadásokat vezettünk. Sajnos a kiállítás után megváltozott a játékunk, elkezdtünk kapkodni és egyre több hibával játszani. A hazai csapat ezt jól használta ki és pár percen belül ki is egyenlített. Aminek örülök, hogy nem estünk össze és emberhátrányból is sikerült újra megszerezni a vezetést. A második félidő nagyon kiegyenlített volt, lehetőségek akadtak mindkét oldalon. Fontos volt számunkra, hogy ezt a mérkőzést behúzzuk. „Szőrinek” gratulálok, masszív, remek csapata van, úgy gondolom, nem sok csapat fog pontot rabolni tőlük hazai pályán. Kívánom nekik a kitűzött céljaikat érjek el a bajnokságban! Játékosaimnak gratulálok a győzelemhez!

A bajnokság aktuális állása: