2024.07.13.

Győzelemmel debütált a Nagylóc új edzője

Nem termett babér a Varsánynak idegenben.

Múlt szombaton a Varsányt fogadta a Nagylóc a vármegyei másodosztály harmadik fordulójában. Új vezetőedzővel, Bangó Barna irányítása alatt léptek pályára a házigazdák. A kiegyenlített küzdelmet az első félidő derekán törték meg egy góllal a hazaiak, akik hamarosan ismét betaláltak, így megnyugodva várhatták a folytatást. A térfélcsere után az összecsapás kétharmadánál tovább nőtt a különbség. Kisvártatva egy piros lap miatt emberelőnybe kerültek a távollévő edzőjüket nélkülöző látogatók, akik büntetőből szépítettek. Ez az állás sem tartott sokáig, mert a meccs hőse, a triplázó Medgyesi végleg lezárta a csörtét és négy egyes sikerhez segítette a szezonban először nyerni tudó csapatát.

Vármegyei II. osztály, 3. forduló:

Nagylóc SE-Varsány SE 4-1 (2-0)

Vezette: Elischer M. (Gecse Z., Rácz D.)

Nagylóc SE: Berki D. – Rácz N. (Varga B., 82.), Oláh B., Csík Cs., Oláh K. – Oláh Richárd (Oláh Roland, 61.), Csík R. (Kökény B., 86.), Csík D., Kökény T. – Medgyesi (Oláh D., 80.), Oláh Á. (Jurecska, 88.). Vezetőedző: Bangó Barna.

Varsány SE: Baráth – Takács R., Takács G. (Rigó B., 76.), Mlinkó (Friskó, 60.), Csizmadia – Unyi, Király Sz., Rigó, Király T. – Havasi (Lehoczki, 80.),Sámuel. Megbízott játékos-edzők: Takács Gergő, Csizmadia Róbert.

Sárga lap: Takács G.

Piros lap: Kökény T. (65., Nagylóc SE)

Gól: Oláh Á. (24.), Medgyesi (35., 61., 72.), ill. Csizmadia (67.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bangó Barna: – Először is, szeretném megköszönni a nagylóci vezetőknek, hogy rám gondoltak az edzői pozícióban! Sajnos sérülés miatt nem tudtam tovább űzni ezt a remek sportot, ezért vállaltam el ezt a feladatot. Új környezet, új lehetőséggel. Remélem, megfelelő úton tudunk tovább haladni a csapattal. A mérkőzésen hozták a fiúk, amit kértem tőlük. Ez helyzetekben, illetve gólokban is megmutatkozott. Viszont bőven van mit csiszolni a csapaton, remélem, megfelelő hozzáállással és kitartással remek eredményeket tudunk majd elérni. A Varsánynak sok sikert és kitartást!

Takács Gergő: – Hogy fateromat idézzem, ha tizenegy embert összeszedett volna a kocsmából, ők jobban játszottak volna, mint mi. Gratulálunk az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: