2024.07.13.

A szezonban először örülhetett a Mátraverebély

Ismét nem tudott pontot szerezni a Tar.

Múlt vasárnap Taron járt a Mátraverebély a vármegyei másodosztály harmadik fordulójában. Esélyesként tekinthettünk a látogatókra, de nem adták olcsón a bőrüket a házigazdák. Az első fél órában nem is esett gól, aztán előnyhöz jutottak a vendégek. Ezt követően több ízben is volt lehetőségük egyenlíteni a hazaiaknak, de rendre elpuskázták lehetőségeiket, a második felvonás derekán pedig két újabb góljuknak köszönhetően végleg eldöntötték az érdemi kérdéseket a ‘verebélyiek. Három nullra nyert Pál-Balázs Tamás brigádja.

Vármegyei II. osztály, 3. forduló:

Tari SZE-Mátraverebély-Szentkút SE 0-3 (0-1)

Vezette: Nyerges K. (Szűcs M. L., Sáfrány Sz. T.)

Tari SZE: Balázs P. – Tunyogi (Kéri, 65.), Holtner (Gortva, 75.), Nagy Z., Gubicskó – Árminiczki, Nagy I., Göröcs, Odler – Nagy G. (Szolnoki, 85.), Figura (Cserháti, 81.). Vezetőedző: Percze Ferenc.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Somoskői (Kovács Zs., 70.), Szabó S., Pál-Balázs, Kiss D. – Csohány (Nyerges M., 52.), Sáfrány, Kelemen (Balázs Á., 52.), Kovács J. (Jakubovics, 70.) – Molnár (Oláh J., 60.) – Sipkó. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Nagy G., Figura

Gól: Molnár (31.), Balázs Á. (68.), Nyerges M. (69.)

Jók: Holtner, Odler, ill. az egész csapat

Percze Ferenc: – Az eredmény sima győzelmet mutat, ettől eltekintve egy kiegyenlítettnek mondható mérkőzésen maradtunk alul a Mátraverebély csapata ellen. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, de a szerencse megint nem mellénk pártolt. Míg az ellenfélnek szinte minden kapura rúgása góllal végződött, addig nekünk még a gólvonalról vagy a kapufáról is kifelé pattant a labda. Csak gratulálni tudok a Mátraverebély csapatának és edzőjének a meccsen mutatott teljesítményükhöz!

Pál-Balázs Tamás: – Jól kezdtük a meccset, többet birtokoltuk a labdát és voltak is lehetőségeink gólokat szerezni, azonban ezeket egy kivételével el is puskáztuk. A második félidőben a rúgott gólunkig benne volt, hogy egyenlítenek a hazaiak, de kapusunk állta a sarat és megmentett minket a kapott góltól. A cseréink jól szálltak be és el is tudtuk dönteni végérvényesen a meccset a magunk javára. A hazaiaknak köszönjük a vendéglátást és további sok sikert kívánunk!

A bajnokság aktuális állása: