2024.07.19.

Kötelező sikerrel kezdte a tavaszt a Vizslás

A várakozásoknak megfelelő vereséget szenvedett a Tar.

Szombaton a Tart fogadta a Vizslás a vármegyei másodosztály tizennegyedik körében. Egyértelmű esélyeshez méltó módon indították a meccset a házigazdák, már a nyitónegyedórában meglett a vezetés. Az első félidő derekán tovább nőtt a különbség, majd a szünet előtt büntetőből is betalált az éllovas. A második felvonásban sem álltak le a hazaiak, még négy alkalommal tudták mattolni az amúgy becsületesen küzdő másik oldalt. Végül a várakozásoknak abszolút megfelelő, hét nullás sikert könyvelt el Bujtár Tamás együttese.

Vármegyei II. osztály, 14. forduló:

Vizslási SE-Tari SZE 7-0 (3-0)

Vezette: Reviczki J. (Menczel J., Soós-Valenta B.)

Vizslási SE: Kotroczó – Oláh F. (Kisbali, 71.), Sólyom (Miklós M., 56.), Babka (Szakos, 71.), Oláh Z. – Tóth M., Pócsa – Novák (Nánási, 71.), Bata Gábor, Varga Á. (Bozó, 56.) – Kovács E. Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Tari SZE: Nagy I. – Racskó, Sándor T., Odler, Nagy Z. – Árminiczki, Molnár, Figura, Kutka (Grexa, 68.) – Nyerges (Tunyogi, 63.), Nagy G. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Sárga lap: Odler, Nagy G.

Gól: Pócsa (11., 72.), Bata Gábor (24., 52.), Kovács E. (38.), Bozó (58.), Novák (66.)

Jók: Bata, Pócsa, Kovács E., Novák, Bozó, ill. Nagy I., Grexa

Bujtár Tamás:Úgy kezdtük a tavaszi bajnokságot, ahogy azt szerettük volna. Végig domináltuk a mérkőzést, ez mellett pedig a játékunk is rendben volt. Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez! A vendégcsapatnak sok sikert kívánok a folytatásban!

Percze Ferenc: A mérkőzés pozitívuma, hogy túl vagyunk a bajnokság egyik legnehezebb találkozóján. Ősszel tizennégy egyre kaptunk ki otthon, most az idegenbeli hét null nem is tűnik olyan borzalmas eredménynek. Gratulálok az amúgy nagyon sportszerűen és magasabb szinten játszó ellenfél edzőjének és csapatának a kiváló teljesítményükhöz!

A bajnokság aktuális állása: