2024.07.13.

Gólfesztivált tartott a Vizslás

Esélye sem volt a Tarnak a nyitányon.

Múlt vasárnap Taron tette tiszteletét a Vizslás a vármegyei másodosztály 2023/2024-es évadának nyitókörében. Ahogy egy toronymagas esélyesnek illik, hamar lerendezték az érdemi kérdéseket a pár perc alatt kétszer betaláló, majd a szünetig még hatszor eredményes látogatók. A hazaiaknak csak egy halovány szépítés sikerült. A fordulás után sem lazsáltak a vendégek, aminek az lett a vége, hogy valódi mészárlást rendezve, tizennégy egyre nyertek. Kovács Erik ötször vette be a kaput, Stark négyszer rezgette meg a hálót, Bata és a csereként beszálló Kisbali duplázott, illetve még Bozó is lőtt egyet.

Vármegyei II. osztály, 1. forduló:

Tari SZE-Vizslási SE 1-14 (1-8)

Vezette: Kiss D. (Elischer M.)

Tari SZE: Balázs P. – Tunyogi, Gubicskó, Holtner (Szakácsi, 46.), Bangó – Grexa, Csépány, Petrovics (Berki, 51.), Megyeri (Ravasz, 74.), Nagy I. – Figura. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Vizslási SE: Gajdár – Czutor, Fülöp (Bata Gergő, 51.), Miklós M. (Nánási, 46.), Oláh Z. (Babka, 57.) – Stark, Oláh F., Tóth M., Bozó (Kisbali, 51.) – Bata Gábor, Kovács E. (Körmöczi, 51.). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Sárga lap: Fülöp, Oláh F.

Gól: Figura (15.), ill. Kovács E. (3., 6., 28., 36., 47.), Bozó (17.), Bata Gábor (25., 34.), Stark (27., 49., 52., 83.), Kisbali (71., 86.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Percze Ferenc: Értelmetlen lenne kifogásokat keresni, az eredmény tökéletes tükrözi a két csapat focitudása és átlagéletkora közötti különbséget. Amit kiemelnék a mérkőzésről, az az ellenfél sportszerűsége, valamint a jó játékvezetés. További sok sikert kívánok a Vizslás csapatának!

Bujtár Tamás: Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna. Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, ami gólokban is megmutatkozott. Már az első félidőben sikerült eldönteni a találkozót. Természetesen helyén kezeljük a sikert. A nagyon sportszerű, szimpatikus hazai csapatnak sok sikert kívánok a továbbiakban!