2024.07.27.

Sikeresen indította az idényt a Rimóc

A Karancsberényt múlták felül a házigazdák.

Múlt szombaton a Karancsberényt fogadta a Rimóc a vármegyei második vonal 2023/2024-es kiírásának nyitányán. Valamivel aktívabban kezdtek a vendégek, az első negyedóra után mégis a távollévő edzőjüket nélkülöző házigazdák kerültek előnybe, akik az összecsapás harmadánál ismét beköszöntek. Ezt követően sem a szünetig, sem a második felvonásban nem tudtak faragni a hátrányukból a látogatók. Bár a hazaiaknak is volt lehetőségük növelni lépésfórjukat, az eredmény már nem módosult. Kettő nullra nyertek a rimóciak.

Vármegyei II. osztály, 1. forduló:

Rimóc SE-Karancsberényi VSFC 2-0 (2-0)

Vezette: Hegedűs M. (Elischer M., Ferencz P.)

Rimóc SE: Janusek – Bangó Renátó, Tiszttartó, Csizmadia, Rácz Sz. – Kiss P., Kiska (Bangó Rómeó, 74.), Rácz I., Bangó B. (Imre Z., 81.) – Rácz A., Balázs L. (Veres, 85.). Megbízott játékos-edző: Bangó Rómeó.

Karancsberényi VSFC: Sztremi – Szlatincsán, Szilágyi (Hulitka D., 81.), Gerhát (Hulitka Sz., 92.), Ispán A. – Gál (Gordos, 85.), Illés, Kiss P. (Szabó R., 56.), Mezei – Ispán V., Bellér. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Bangó Renátó, Rácz I.

Gól: Rácz I. (17.), Bangó B. (30.)

Jók: Bangó Renátó, Rácz Sz., Rácz I., ill. Szlatincsán

Bangó Rómeó: Az első bajnoki meccs nagyon fontos, hogy jól sikerüljön. Szerencsére megnyertük a mérkőzést, egy szimpatikus és sportszerű csapat ellen. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos csak két gólt tudtunk rúgni, azonban pozitívum, hogy nyertünk és jól is futballoztunk. Ez csak jobb lesz. A Karancsberénynek szeretnék sikereket kívánni a továbbiakban!

Berki Krisztián: Az első bajnoki mérkőzést mindig nehéz elkezdeni, voltak lehetőségeink a félidő első felében, sajnos nem sikerült értékesíteni. Szerintem, ha szerdáig játszunk, akkor sem rúgunk gól! Jövő héten megpróbálunk javítani, de abban biztos vagyok, egy meccs sem lesz sétagalopp! Gratulálunk a Rimóc csapatának a győzelemhez! Köszönöm Sztremi Zsoltinak, hogy kisegítette a csapatot, Mezei Petinek, hogy otthagyta az esküvői rendezvényt a mérkőzés miatt, és végül szeretnék a csapat nevében sok-sok boldogságot kívánni Illefalvi Gergőnek és kedves párjának!