2024.04.24.

Remekelt a Karancslapujtő II

Újabb komoly mélyütést szedett be a Varsány.

Múlt vasárnap a Varsányt fogadta a Karancslapujtő tartalék együttese a vármegyei második vonal aktuális idényének startján. Tíz perc elteltével meg tudták szerezni a vezetést a hazaiak, akik kisvártatva már kettővel mentek. A szünetig két újabb gólt lőtt a Szőrös-alakulat, hamar eldöntve mindent. A térfélcserét követően sem lankadtak a házigazdák, akik meg álltak tíz találatig. Gerhát mesternégyest szerzett, Banka Kristóf és Oláh duplázott, Botos és Gyurkó egy-egy ízben köszönt be. A nagy gödörben lévő, ezúttal egy ideiglenes duó által irányított látogatóknak legalább a hajrában két enyhe szépségtapasz sikerült.

Vármegyei II. osztály, 1. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Varsány SE 10-2 (4-0)

Vezette: Nyerges K. (Győri M. Sz.)

Karancslapujtő KSE II: Szőrös (Gordos M., 46.) – Gordos T., Tóth P., Bodor (Negrea, 62.), Susán – Gyurkó, Sánta, Botos, Putnoki (Fenes, 46.) – Banka K. (Oláh H., 46.), Gerhát (Lavaj, 73.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Varsány SE: Baráth – Takács R., Takács G. (Jónás, 76.), Mlinkó, Csizmadia – Unyi, Rigó R., Báránkó, Király – Havasi (Friskó, 62.), Kiss Á. (Rigó B., 46.). Megbízott játékos-edzők: Takács Gergely, Csizmadia Róbert.

Gól: Banka K. (10., 26.), Botos (18.), Gyurkó (34.), Gerhát (48., 50., 68., 70.), Oláh H. (67., 73.), ill. Unyi (78.), Csizmadia (86.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Szőrös Krisztián: Egész héten beszélgettük a srácokkal edzésidőben, hogy már bajnoki rajt van. Nem nagyon tudtam, hogy mire leszünk képesek az első mérkőzésen, mivel az edzőmeccseken nem nagyon tudtunk kiállni teljes létszámmal. Aztán a kezdés előtt már tizenhatan összeverbuválódtunk az öltözőben, majd volt egy tartalmas beszélgetés. Már nagyjából egy hónapja meghoztam azt a döntést, miszerint az a három ifikoró játékossal, aki minden edzésen ott volt és a felkészülési mérkőzéseken remekül teljesített, nem tehetem meg, hogy ne kezdőként számítsak rájuk. Hála istennek, be is bizonyították a döntés jogosságát. Már az első félidőben felvettük a saját ütemünket és végig domináltunk. Nagyon szép támadásokat tudtunk vezetni a szélén, majd minden akcióból sikerült mögéjük kerülnünk. Minden csapatrészben, mindenki a maximálist nyújtotta, ami éppen ehhez a meccshez kellett. Százszázalékosan meg vagyok elégedve a fiúkkal, és köszönöm nekik, hogy azért az első bajnokira odatették magukat, az öltözőben megbeszélteket pedig próbálták és meg is tudták valósítani. Még egyszer gratulálok nekik! Az ellenfélnek köszönöm a sportszerű mérkőzést, és kívánom nekik, hogy érjék el a kitűzött célokat! 

Takács Gergely: – Először is, gratulálunk az ellenfélnek a magabiztos győzelemhez! Ami sajnos minket illet, ugyan egy labdarúgó mérkőzésen vettünk részt, mi teljesen más sportágat űzünk. Még nem jöttem rá, mi ez, amit művelünk. Leginkább a tele a nadrág, ki sz*rik be jobban jut eszembe. Megdöbbentő, hogy tavaly nyáron bajnoki címet ünnepelve, majd utána a bronzról alig lemaradva, milyen mélységekbe tud jutni egy csapat, hogy az osztály, de megkockáztatom, a megye legrosszabbjai között legyen. Ennek rengeteg összetevője van. A rengeteg stabil kezdő hiányzó, az edzéshiány, de legfőképp az, hogy olyan emberek vannak, voltak a csapat körül és a csapatban, akik szétbomlasztották az egészet. Részemről én a továbbiakban ehhez nem tudok és nem akarok asszisztálni.