2024.05.29.

Megint gálázott a Vizslás

Tizenkét gólt szedett be a Varsány.

Vármegyei II. osztály, 20. forduló:

Vizslási SE-Varsány SE 12-0 (4-0)

Vezette: Szász K. (Molnár L., Farkas P. A.)

Vizslási SE: Kárász – Oláh F. (Babka, 60.), Czutor, Oláh Z. (Miklós M., 46.), Bozó (Szakos, 70.) – Sólyom (Tóth M., 46.), Pócsa – Stark (Kisbali, 60.), Bata Gábor, Novák – Kovács E. Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Varsány SE: Baráth – Friskó, Takács G., Rigó R., Rácz N. – Báránkó, Rigó B. (Lehoczki, 82.), Takács R. (Király Sz., 54.), Unyi – Bakó, Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Báránkó

Gól: Stark (6.), Novák (22., 88.), Bata (28.), Kovács E. (30.), Tóth M. (54.), Pócsa (65.), Kisbali (70., 78., 81.), Czutor (75.), Miklós M. (84.)

Jók: az egész csapat, ill. Takács G., Rigó B.

Bujtár Tamás: Nagyon magabiztos győzelmet arattunk. A remek játék mellett parádés gólokat szereztünk. Hiába védekezett a vendégcsapat tíz emberrel a tizenhatosnál, rendre jó megoldásokat hoztunk, és győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt. Sok sikert kívánok a varsányi csapatnak, egyben eredményes folytatást a hátralévő mérkőzéseikre!

Báránkó Gábor: – Elég foghíjasan tudtunk elutazni, de tudtam, ez nem az a mérkőzés lesz, ahol talán tudnánk némi motivációt nyerni vagy egy sikerrel hazatérni! Az első félidőben jól álltunk a sarat, bár kaptunk olyan ide-oda pattogó, lecsorgó labdából gólokat. A második félidőben is hoztuk azt, ami a csapatban van, de a végén sajnos teljesen szétestünk, és szinte gólpasszokat adtunk a hazai csapatnak, amit ők könyörtelenül gólra váltottak. Sajnos a gólok száma mellett azt kell mondanom, hogy végig küzdve a pályán, sokszor csúszva-mászva harcoltunk a hazai csapat ellen. Ezt a küzdést kellene más csapatok ellen is megtennünk, és sokkal több pontunk lenne, emellett nem szabadna ennyi gólpasszt adni az ellenfélnek! Küzdésből a hetvenedik percig jó volt a csapat, de aki jobban kiemelkedett köztünk, az Takács Gergő volt. Nyilván a három pont sorsa egy percig nem volt kérdéses! Teljesen jogos hazai győzelem született. Egy remekül játszó Vizslás fogadott minket, akinek a támadójátéka életveszélyes! Gratulálok nekik a győzelemhez!

A bajnokság aktuális állása: