2024.05.29.

Szép győzelemmel támadt fel a Rimóc

Csak szépíteni tudott a Karancslapujtő II.

Vármegyei II. osztály, 20. forduló:

Rimóci SE-Karancslapujtő KSE II 2-1 (2-0)

Vezette: Menczel J. (Mércse L., Reviczki J.)

Rimóci SE: Janusek – Czupkó, Fábián, Mócsány P., Rácz Sz. (Laczkó, 20.)(Szoldatics D., 46.) – Bangó Renátó, Bangó Rómeó, Kiska, Bangó B. – Rácz A., Balázs L. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Susán, Gordos T., Cseh, Béres – Gyurkó (Somoskői, 67.), Oláh K., Putnoki, Oláh H. (Lavaj, 54.) – Banka K. (Szőrös, 79.), Gerhát Á. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Rácz A., Bangó B., Bangó Renátó, ill. Gordos T., Oláh K., Gyurkó, Béres

Gól: Rácz A. (3.), Balázs L. (11.), ill. Somoskői (88.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Fábián Róbert: Az első öt-tíz perc környékén már le kellett volna rendezni a mérkőzést. A vége egy kicsit izgalmasra sikeredett, de sikerült begyűjtenünk a három pontot! További sok sikert kívánok az ellenfelünknek a folytatásban!

Szőrös Krisztián: – Gratulálok a Rimócnak a három ponthoz, érjék el a kitűzött bajnoki célokat! Igazából az első tizenöt percben teljesen eldöntötték a mérkőzést. A mi hibáinkból sok helyzetet dolgoztak ki, amiket ki is hagytak. Szerintem a második góljuk egy ötméteres lesről született, amit a rimóci nézők és játékosok megerősítettek. Az első félidő harmadik harmadától átvettük az irányítását, és merem azt mondani, jobban futballoztunk, illetve már a mi akaratunk érvényesült. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de két jogos tizenegyest nem ítéltek meg nekünk, amire még a helyi drukkerek is felkapták a fejüket. Nem szeretnék senkit elmarasztalni. A labdarúgás sajnos ilyen, a focisták és a játékvezetők is hibáznak, nincs ezzel semmi gond. Mi készülünk a Tar ellen. 

A bajnokság aktuális állása: