2024.05.29.

A szünet után döntött a Szügy

Csak szépítésig jutott el a Balassagyarmati SC.

Vármegyei II. osztály, 20. forduló:

Balassagyarmati SC-Szügy SE 1-2 (0-0)

Vezette: Urbán V. P. (Péter Cs., Szemesi Zs.)

Balassagyarmati SC: Csordás Á. – Horváth B., Csordás K., Tóth Á., Szilveszter (Rodák, 53.) – Csábi G., Lukács, Csábi B. (Vas, 85.), Varga K. – Csábi T., Kovács A. (Nagy K., 70.). Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Szügy SE: Molnár – Venczel, Mohácsi Levente (Nyírjei, 46.), Ágner, Bozsó – Mindszenty, Brezovszki (Reznyik, 85.), Saár, Hugyecz – Rónási (Kakuja, 77.), Berki A. (Jónás, 62.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Szilveszter, ill. Saár

Gól: Tóth Á. (91.), ill. Hugyecz (51.), Nyírjei (53.)

Babcsán Tibor: „Öcsi” barátomnak gratulálok a győzelemhez! Úgy érzem, nem játszottunk alárendelt szerepben. Partiban voltunk. velük. Becsülettel küzdöttünk. Jól játszott minden játékosom. A kapusom kiemelkedőt produkált. Barátságos jelleggel ment le a mérkőzés, jó kapcsolatban van a két csapat között. Készülünk a Vizslás ellen, de nem feltartott kézzel. Tudjuk, hogy ők a megye legerősebb csapata, de nem szeretném, ha szégyent vallanánk. Bízok a csapatban, bármi megtörténhet, de biztosan meglesz a tisztes helytállás!

Koplányi Örs: – Valaki ránéz az eredményre, azt mondja, szoros meccs volt, de az az igazság, hogy nem volt az. Jól játszottunk, a pálya talajához képest rengeteg helyzetet alakítottunk ki, jól járattuk a labdát, de a hazaiak kapusán csak kétszer tudtunk túljutni. Azonban így is magabiztos győzelmet aratottunk, a sportszerű hazaiak felett. További sok sikert kívánok Babcsán Tibor csapatának, szépen fejlődnek a keze alatt!

A bajnokság aktuális állása: