2024.06.14.

Edzőmérkőzésen győzött a Mátraverebély

Lejátszotta újjáalakulása első edzőmérkőzését a Zagyvaróna.

Az elmúlt hétvégén lejátszotta visszatérése első gyakorló meccsét a következő szezont vármegyénk legalacsonyabb vonalában elindító Zagyvaróna. Oláh Géza együttese a másodosztály mezőnyéhez tartozó Mátraverebélyt fogadta. Az edzőmérkőzésen végül igazolták a papírformát a vendégek az emelt fővel alulmaradó házigazdákkal szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Zagyvarónai SE-Mátraverebély-Szentkút SE 1-4

Zagyvarónai SE: Zsélyi – Németh, Török, Végi, Kovács – Losó, Péli, Horváth O., ifj. Puporka K. – Balogh, Radics. Csereként léptek pályára: id. Puporka K., Eczet, Losó, Oláh K., Oláh B., Vanó, Szilvási, Toronyi, Novák, Horváth T., Berzák, Ottmár, Oláh G., Takács R. Játékos-edző: Oláh Géza.

Mátraverebély-Szentkút SE: Mészáros – Jakubovics, Hadusovszki (Szabó S.), Tövisi (Kovács Zs.), Kiss D. – Verebélyi B., Sáfrány, Pál-Balázs (Balázs Á.), Csohány (Buri) – Nyerges – Molnár. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Radics, ill. Pál-Balázs (2), Nyerges, Molnár 

Oláh Géza: Örömteli dolog, hogy Zagyvarónán újra mérkőzést tudtunk játszani, még ha csak felkészülés céljából is. Mindenkit hatalmas köszönet illet, aki bármilyen formában hozzájárult ehhez, legyen az vezető, játékos, vagy, aki szombatonként hajnalban a pályán dolgozik. Az még örvendetesebb, hogy ennyi játékos jelentkezett játékra. Bízom benne, hogy minél kevesebben morzsolódnak le ebből a létszámból. Első felkészülési mérkőzésünk minden formában pozitív volt. Úgy érezzük, hogy tudunk építkezni. Nagyon köszönjük a ‘verebélyi csapatnak, hogy játszhattunk velük, bízunk a további jó kapcsolatban. Számomra ez egy búcsú volt a vendégcsapattól, ezért nagyon sok sikert kívánok minden játékosnak és vezetőnek!

Pál-Balázs Tamás: – Rosszul kezdtük a találkozót, hátrányba is kerültünk. De fokozatosan vettük át a kezdeményezést és fordítottuk a magunk javára a mérkőzést. A lényeg, hogy kaptunk egy újabb terhelést és próbáljuk magunkat rendbe rakni a rajtra. Gézáéknak kitartást és nagyon sok sikert kívánunk!